Τελικό μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Θεσπρωτίας με το ΚΙΝΑΛ κας Μαρίας Σαμίου

Τελικό μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Θεσπρωτίας με το ΚΙΝΑΛ κας Μαρίας Σαμίου




Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες

Όταν μου προτάθηκε να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση της Δημοκρατικής Παράταξης επειδή θεωρώ πως με ήπια φωνή, με τις αξίες που με διακρίνουν, θα επιδιώξω να παρουσιάσω μία νέα αντίληψη στη σχέση πολιτικής και πολιτευόμενου, που αυτή την χρονική στιγμή το έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη ο τόπος και η χώρα μας.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γεωργίου Γεννηματά, της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και πολλών σπουδαίων άλλων προσωπικοτήτων που άλλαξαν τη χώρα συθέμελα, που αγωνίστηκαν για τις κοινωνικές, πατριωτικές, δημοκρατικές αξίες και θεσμούς, μας καλεί όλους σε εγρήγορση!

Επανασύσταση – ανασυγκρότηση ΤΩΡΑ !

Δεν περισσεύει κανείς !

Νέες και νέοι, μεσήλικες και ηλικιωμένοι!
Συνταξιούχοι, αγρότες, επαγγελματίες, άνεργοι και φοιτητές!
Τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις !

Η παράταξή μας έκανε την αυτοκριτική της, έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και μας καλεί μ’ ένα νέο σχέδιο ελπίδας και προοπτικής, το << ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ>>, να ξανανταμώσουμε σε νέους αγώνες και να εργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!

Το Κίνημα Αλλαγής αντιστέκεται στην πόλωση, στο διαχωρισμό των πολιτών και προτάσσει την πολιτική σταθερότητα για την αντιμετώπιση των θεσμικών, κοινωνικών και εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Η πατρίδα μας σήμερα έχει ανάγκη από εθνική στρατηγική, όραμα για το μέλλον και πολύ περισσότερο χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις με συστατικά στοιχεία την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα, τη διαφάνεια, τον σεβασμό, τη διάθεση για προσφορά.

Είμαι βέβαιη ότι ο λαός της Θεσπρωτίας, που καθημερινά συναναστρέφομαι, θα δώσει μία ηχηρή, δημοκρατική, προοδευτική απάντηση την Κυριακή στις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Θα επιλέξει ως ρυθμιστή των εξελίξεων το κίνημα Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ !

Θα επιλέξει τον ρεαλισμό, τον εκσυγχρονισμό, την αλήθεια, τη συνεννόηση και την ελπίδα!

Θα επιλέξει το <<ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑ>> του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ!

Με εκτίμηση
Μαρία Σαμίου
Υποψήφια Βουλευτής θεσπρωτίας
με το Κίνημα Αλλαγής

Τελικό μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Θεσπρωτίας με το ΚΙΝΑΛ κας Μαρίας Σαμίου Τελικό μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή Θεσπρωτίας με το ΚΙΝΑΛ κας Μαρίας Σαμίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.