O ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 85ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

O ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 85ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 





Ένα διήμερο έντονων συγκινήσεων και υψηλού επιπέδου αγώνων είχαμε στην τελευταία φάση του 85ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων & ΑΜΕΑ που πραγματοποιήθηκε στις 20-21 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού ομίλου Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα λίμνη.

Είχαμε τη συμμετοχή 28 σωματείων από όλη τη χώρα με 280 αθλητές και αθλήτριες σε μια διοργάνωση που αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε για την Κωπηλατική Ομοσπονδία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας που δηλώνει παρών σε κάθε μεγάλη διοργάνωση έτσι και φέτος με την αποστολή 28 αθλητών/ριών και προπονητών συμμετείχε στα Ιωάννινα. Με τα μετάλλια που απέσπασε (9 ασημένιο και 4 χάλκινο) αλλά και με την εξασφάλιση της συμμετοχής 5 πληρωμάτων στους μεγάλους τελικούς της Κυριακής ο ΔΝΟΗ κατετάγη 10ος στην συνολική βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Επίσης στην κατηγορία ΑΜΕΑ ο όμιλός μας απέσπασε 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο και συνοδεύτηκε από το συγκινητικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Επόμενο ραντεβού στις 31 Αυγούστου στο Μαυροχώρι Καστοριάς.

Αξίζουν ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια τα παιδιά και οι προπονητές που και την περίοδο διακοπών συνεχίζουν με προσήλωση και πάθος την προπόνηση!

O ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 85ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ O ΔΝΟΗ ΣΤΗΝ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 85ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 23, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.