Παραμυθιά: Το πρόγραμμα του εορτασμού της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού

Παραμυθιά: Το πρόγραμμα του εορτασμού της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του ΘαυματουργούΤην ανακομιδή των Iερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού εορτάζει η Παραμυθιά, το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου και από ώρα 7.00μ.μ, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Δισαρχιερατικός Εσπερινός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας Τίτου. Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού και ώρα 8:45μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δονάτου, επι της οδού Κ. Καραμανλή.

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00π.μ., θα τελεσθεί όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων 49 Προκρίτων της πόλεως Παραμυθίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας Τίτου,. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο της Θυσίας των 49 Προκρίτων.
Παραμυθιά: Το πρόγραμμα του εορτασμού της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Παραμυθιά: Το πρόγραμμα του εορτασμού της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.