Συνελήφθησαν δύο άτομα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών 
 
 

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (17-09-2019) το απόγευμα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο άτομα, ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες, διότι όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσαν σε αγρόκτημα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας, τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1- έως -1,5- μέτρων, τα οποία ήτα φυτεμένα σε δύο αυτοσχέδιες γλάστρες, τα οποία και εκριζώθηκαν.

Επίσης, σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν στο σπίτι του 24χρονου και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

· ποσότητα ινδικής κάνναβης, βάρους (68,9) γραμμαρίων,

· ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1,8) γραμμαρίων,

· πλαστικός τρίφτης και γυάλινο δοχείο με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν δύο άτομα σε χωριό του Δήμου Ηγουμενίτσας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.