Σφοδρή επίθεση του πρώην αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Μπεράτη, στον νυν αντιδήμαρχο κ. Τσότση για τα πεταμένα βιβλία σε χωματερή

Σφοδρή επίθεση του πρώην αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Μπεράτη, στον νυν αντιδήμαρχο κ. Τσότση για τα πεταμένα βιβλία σε χωματερή



Σφοδρή επίθεση μέσω facebook εξαπέλυσε ο πρώην αντιδήμαρχος Φιλιατών, πρώην πρόεδρος του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ κ. Μπεράτης,  στον νυν αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Τσότση, με αφορμή τα πεταμένα βιβλία σε παράνομη χωματερή του Δήμου και την απάντηση που έδωσε ο κ. Τσότσης.

Παρατίθεται αυτούσια η ανάρτησή του, μαζί με τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν και ο κάθε δημότης ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Καλησπερα σας
Με μεγάλη χαρα διαπίστωσα ότι ο νυν Αντιδήμαρχος Δήμου Φιλιατων και πρώην συνάδελφος μου Δημήτρης Τσότσης μου ασκεί κριτική γι αυτά που κάνω η που δεν έκανα ως πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΗΦ η ως αντιδήμαρχος το διάστημα 2011-2014.
Αγαπητέ αντιδήμαρχε :
Κατ αρχήν λέγεται ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ και όχι ΟΚΠΑΔΗΦ (ελπίζω να γνωρίζεις τι σημαίνουν τα αρχικά) ..
Ναι ήμουν πρόεδρος υπεύθυνος και για την βιβλιοθήκη από Ιούλιος 2011 μέχρι Δεκέμβριος 2012.
Στο διάστημα αυτό αν θυμάσαι σε μια μικρή αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης γινόταν πρόβες και μαθήματα φιλαρμονικής . Αχούρι έμοιαζε τότε (ρώτησε τον τότε δάσκαλο Σπυρο Πάσχο) με δικη μου λοιπόν απόφαση καθαρίστηκε χρωματίστηκε μαζέψαμε πεταμένες παρτιτούρες μαθητών πήραμε και μια απόφαση για πρόσληψη βιβλιοθηκονόμου αλλα λόγω της κρίσης δεν μας Ενέκριναν την πρόσληψη .(Ευχομαι οι παρτιτούρες αυτές να μην βρίσκονται στο χώρο της παραπάνω φωτογραφίας)..
Να σου φρεσκάρω λοιπόν την μνήμη τον Γενάρη του 2013 ανέλαβες εσυ ως αντιπρόεδρος το Νόμο. Πρόσωπο και κατ επέκταση και την Δημοτική Βιβλιοθήκη . Εγώ έκανα αυτά τα ελάχιστα εσυ τότε τι έκανες ;;
Όσο για τα εννέα χρονια στο Δήμο Φιλιατων ναι εκλέχτηκα μένοντας σταθερός στις αρχές μου στις δημοκρατικές μου καταβολές και φυσικά στην παράταξη μου και στην ομάδα με την οποία ξεκίνησα. Αυτό βέβαια εκτίμησαν και οι συνδημότες και με επέλεγαν στις πρώτες θέσεις της εκλογής μου και όχι στις ..καταιδρωμενες τελευταίες .
Ούτε κρύφτηκα ποτε πίσω από το δάκτυλο μου παρακαλώντας να μην γίνει άλλος συνδυασμός για τον Δήμο Φιλιατων για να μπορέσω να πάω με ευκολία στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου με την δικαιολογία ότι αφού δεν έγινε άλλος συνδυασμός εγώ ο μεγάλος αριστερός δημοκράτης επειδή θέλω να ...προσφέρω στον τόπο μου θα πάω με τον ένα και μοναδικό συνδυασμό !!
Αλλα όμως ο Θεός αγαπάει τον... ψεύτη αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη .
Αυτά προς το παρών.
Και τώρα δυο λόγια απάντηση στα όσα μου...πιστώνει κάποια εκπαιδευτικός ; από την Ν Σμύρνη αν αναφέρεται σε μένα εκτός από οτι δεν δουλεύω ότι είμαι κακοήθης κλπ κλπ .κανω και αλλα πράγματα η δεν κάνω και αλλα πράγματα όπως :
Δουλεύω ακόμη και σήμερα στα ΕΛΤΑ Φιλιατων .Αν και έχω 36 χρονια στην δουλειά δεν επέλεξα στα 35 να φύγω σε σύνταξη . Αν και προϊστάμενος ακόμη και σήμερα πιάνω καρέκλα και δουλεύω και στην θυρίδα στην πρώτη γραμμή .ΕΓΩ δεν δικαιολογήθηκα ποτε στην δουλειά μου ότι δεν γνωρίζω χρήση Η/Υ και άρα δεν πρέπει να δουλεύω μέσα στο Γραφειο αλλα να γυρνάω έξω... ενώ ταυτόχρονα τα βραδυα να ξεσκίζω με άνεση το fb με γραφικά με εφέ και με coppy paste....
ΕΓΩ το τονίζω ΕΓΩ δεν επικαλέσθηκαν ποτε ... ασθένεια που αν δουλεύω μέσα στο Γραφειο θα πάθω μεγάλο κακκο και άρα θα πρέπει να εργάζομαι παντα έξω !!
Αυτά και αλλα πολλα ισχύουν για μένα κυρία ...Όσο για τις φωτο το έχουν πει οι Κινέζοι : Μια φωτο δεν μπορείς να την περιγράψεις ούτε με χίλιες λέξεις !!!!!


Σφοδρή επίθεση του πρώην αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Μπεράτη, στον νυν αντιδήμαρχο κ. Τσότση για τα πεταμένα βιβλία σε χωματερή Σφοδρή επίθεση του πρώην αντιδημάρχου Φιλιατών κ. Μπεράτη, στον νυν αντιδήμαρχο κ. Τσότση για τα πεταμένα βιβλία σε χωματερή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.