Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940


Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας αποφασίζει:

1. Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος στις παρακάτω οδούς επί της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά το χρονικό διάστημα το οποίο είναι απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 τη Δευτέρα 28/10/2019:
Α. Οδός Εθνικής Αντιστάσεως κατά το τμήμα από την οδό 8ης Δεκεμβρίου έως την διασταύρωση με την οδό Σκυλοσόφου Διονυσίου.
Β. Οδός Νέας Παραλιακής κατά το τμήμα από το ύψος του Δημοτικού Πάρκινγκ (έναντι Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας) έως το ύψος της διασταύρωσης Παλαιού Τελωνείου.
2. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός τροχοφόρου οχήματος: i) στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως κατά το τμήμα από την οδό 8ης Δεκεμβρίου έως την διασταύρωση με την οδό Σκυλοσόφου Διονυσίου και ii) στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Νέας Παραλιακής οδού από το ύψος του Δημοτικού Πάρκινγκ (έναντι Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας) έως το ύψος της διασταυρώσεως έναντι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος “ΤΡΑΜ”.
3. Η ως άνω απαγόρευση ισχύει από την 05:00 έως πέρας της παρελάσεως τη Δευτέρα 28/10/2019.

Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στην παραλιακή Ηγουμενίτσας κατά τις εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.