Ακόμα μία διάκριση για το 2ο Λύκειο Ηγουμενίτσας

Ακόμα μία διάκριση για το 2ο Λύκειο Ηγουμενίτσας
 

Συνεχίζουν να συσσωρεύονται οι διακρίσεις των ελληνικών νεανικών δημιουργιών που με πρωτοβουλία της Camera Zizanio συμμετέχουν σε φεστιβάλ του εξωτερικού.
 
Η πιο πρόσφατη συγκομιδή:
Η ταινία «Ξημερώνει στο Γεντί Κουλέ» του 8ου Γυμνασίου Πειραιά απέσπασε ένα ακόμα διεθνές βραβείο. Αυτή τη φορά στο Dubrovnik Film Festival που πραγματοποιήθηκε στις 15-20 Οκτωβρίου στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Η ταινία πήρε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στην κατηγορία 16-20 ετών.
 
Η ταινία «Ο Κύβος»του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας στο XIII "Tbilisi Sunrise" Film Festival που πραγματοποιήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Η ταινία επίσης ήταν υποψήφια για τα βραβεία Καλύτερου Μοντάζ και Καλύτερου Ήχου.
 
Να θυμίσουμε ότι η ταινία του 8ου Γυμνασίου Πειραιά έχει ήδη πάρει το βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ στο International Film Festival Plasencia Encorto στην Ισπανία ενώ κέρδισε τα βραβεία Καλύτερου Ντοκιμαντέρ και Καλύτερης Φωτογραφίας στο Tbilisi International Children and Youth Film Festival"Golden Butterfly"στην Γεωργία.
 
Από την άλλη η ταινία του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας (Κατηγορία International Secondary School) στο Ecozine Film Festival στην Σαραγόσα της Ισπανίας ενώ αποτελεί τη μοναδική ξένη συμμετοχή στα Βραβεία Οπτικοακουστικής Δημιουργίας του Υπουργείου Παιδείας της Αυστρίας που πραγματοποιούνται 23 με 25 Οκτωβρίου στη Βιέννη.

Ακόμα μία διάκριση για το 2ο Λύκειο Ηγουμενίτσας Ακόμα μία διάκριση για το 2ο Λύκειο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.