Με μεγάλη επιτυχία ο 4ος παράκτιος δρόμος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ο 4ος παράκτιος δρόμος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ)


 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο 4ος παράκτιος δρόμος και από άποψη οργάνωσης εκ μέρους του Γυμναστικού Συλλόγου "Πρωτέας" και από άποψη συμμετοχής αθλητών/τριών. 
Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι η Θεσπρωτία μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. 
Ο «Παράκτιος Δρόμος», που έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Ηγουμενίτσας, περιελάμβανε τις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Παράλληλα υλοποιήθηκε και ο παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου για μαθητές του δημοτικού σχολείου (από Γ΄ έως και ΣΤ΄). 
Νικητής στον αγώνα των 10 χλμ. αναδείχθηκε ο Κερκυραίος Κοσμάς Ντάφας με επίδοση 36.45, ενώ στον αγώνα 5 χλμ. νικητής αναδείχθηκε ο Γιαννιώτης Νέστορας Κολιός με χρόνο 14.57. Θεσπρωτός Δημήτρης Πάνου τερμάτισε στην 2η θέση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων με επίδοση 37:14. 
Η Ερμιόνη Χασκή του Πρωτέα Ηγουμενίτσας ήταν η γυναίκα, που έκοψε πρώτη το νήμα στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων με επίδοση 44:24, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Αλίκη Παπαιωάννου. 
Ο αγώνας, στον οποίο είχαν καθοριστική συμμετοχή οι εθελοντές, καθώς και η αστυνομία και το λιμενικό, που ρύθμισαν την κυκλοφορία, διεξήχθη σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Δήμο Ηγουμενίτσας και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ηπείρου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, φορώντας ειδικά σχεδιασμένη μπλούζα έτρεξαν στον 4ο Παράκτιο Δρόμο. Με μήνυμα «ναι στον αθλητισμό-όχι στις εξαρτήσεις». Παρόντες ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Γιάννης Παππάς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος. 
 
 
Με μεγάλη επιτυχία ο 4ος παράκτιος δρόμος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Με μεγάλη επιτυχία ο 4ος παράκτιος δρόμος στην Ηγουμενίτσα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.