Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου για το Ζάππειο

Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου για το Ζάππειο


Υποχρέωση όλων μας, ιδιαίτερα των Ηπειρωτών και των συλλογικοτήτων μας, είναι να περιφρουρήσουμε την περιουσία του κληροδοτήματος

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί απεργάζονται διάφορα σχέδια για τη δήθεν αξιοποίηση του Ζαππείου Μεγάρου και άλλων περιουσιακών στοιχείων του Κληροδοτήματος Ζάππα.
Υποχρέωση όλων μας, ιδιαίτερα των Ηπειρωτών και των συλλογικοτήτων μας, είναι να περιφρουρήσουμε την περιουσία του κληροδοτήματος. Οι Ηπειρώτες εθνικοί ευεργέτες μας χάρισαν μεταξύ άλλων και αυτό το υπέροχο μνημείο το οποίο αποτελεί πλέον στοιχείο της εθνικής μας κληρονομιάς.
Ως τέτοιο δεν νοείται να έχει οποιοδήποτε άλλο χαρακτήρα εκτός από τον κοινωφελή. Αυτό τον εθνικό και δημόσιο χαρακτήρα τον όρισε ο ίδιος ο Ευαγγέλης Ζάππας, με την έμπρακτη αναγνώριση σε κάθε Έλληνα πολίτη του δικαιώματος να επαγρυπνεί για την εκτέλεση των διατάξεων της διαθήκης του.

Όλγα Γεροβασίλη
Μερόπη Τζούφη
Κώστας Μπάρκας
Μάριος Κάτσης
Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου για το Ζάππειο Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου για το Ζάππειο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.