Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη με στελέχη Ολλανδικών Οργανισμών Τουρισμού

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη με στελέχη Ολλανδικών Οργανισμών Τουρισμού 
 
 

Με αντιπροσωπεία Ολλανδικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο είχε συνάντηση στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι E.Termont και P.Lambrechtse Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας αντίστοιχα της Royal Dutch Walking Association (RDWA) και Α. Kostas Διευθυντής του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Ολλανδίας (OAD).

Η Ολλανδική αντιπροσωπεία, έχει επισκεφθεί το σύνολο σχεδόν της Περιφέρειας Ηπείρου, επιδιώκοντας εκτός της αύξησης των συμπατριωτών τους που επισκέπτονται ήδη τα παράλια της Ηπείρου και την ένταξη στα τουριστικά τους προγράμματα και των περιπατητικών και γενικά των φυσιολατρικών διαδρομών.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υπογράμμισε πως η Ολλανδία είναι μια από τις χώρες στόχους της Ηπείρου για την προσέλκυση τουριστών, στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις κάτι που θα επαναληφθεί μελλοντικά με την προσθήκη νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη συμφωνία να υπάρχει απευθείας επικοινωνία μεταξύ Περιφέρειας και των Οργανισμών που εκπροσωπούν, προκειμένου να διευκολύνονται οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Ιουλία Μαρκούλα.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη με στελέχη Ολλανδικών Οργανισμών Τουρισμού Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη με στελέχη Ολλανδικών Οργανισμών Τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.