Για ΕΚΤΗ συνεχόμενη μέρα υπό κατάληψη το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας

Για ΕΚΤΗ συνεχόμενη μέρα υπό κατάληψη το 1ο Γενικό Λύκειο ΗγουμενίτσαςΤΟ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! 

Για ΕΚΤΗ συνεχόμενη μέρα τελεί υπό κατάληψη το 1ο Γεν. Λύκειο Ηγουμενίτσας!!! 

O λόγος: Η εκδρομή της τρίτης τάξης του λυκείου ή η έλλειψη συνεννόησης και αμοιβαίας υποχώρησης από τα εμπλεκόμενα μέρη! Χαρακτηριστικό εξάλλου της εποχής μας! 

Απόντες οι γονείς, απούσα και η διοίκηση του σχολείου μαζί με την Δ/νση Β’θμιας εκπ/σης. 

Μα θα πει κάποιος, ότι το βάρος της εκπαίδευσης ιδίως στις τελευταίες τάξεις του λυκείου πέφτει στα φροντιστήρια, οπότε και τι έγινε! Λάθος. Τα φροντιστήρια προετοιμάζουν τα παιδιά για την τόσο άδικη και ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Εκπαίδευση όμως μόνο ο θεσμός του σχολείου μπορεί να προσφέρει αν και μάλλον περισσότερο παιδεύει με τον σημερινό τρόπο λειτουργίας του. Παρόλο αυτά η πολυήμερη απουσία από τα σχολικά καθήκοντα αποσυντονίζει τους μαθητές κατι που σε τελική ανάλυση μόνο εις βάρος τους είναι. 

Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για την κατάντια και την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης. 

Ένας ανήσυχος γονιός
Για ΕΚΤΗ συνεχόμενη μέρα υπό κατάληψη το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας Για ΕΚΤΗ συνεχόμενη μέρα υπό κατάληψη το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.