268.000€ για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Φιλιατών

268.000€ για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Φιλιατών


Ο Δήμος Φιλιατών προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου », με κριτήριο κατακύρωσης της Σύμβασης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά: βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για το σύνολο της προμήθειας. 

Η προμήθεια περιλαμβάνει όργανα παιδικής χαράς, δάπεδα ασφαλείας, αστικό εξοπλισμό (παγκάκια, κάδοι, περιφράξεις) και είδη για την αναβάθμιση του φωτισμού. 

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσόν των 268.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. 

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο της προμήθειας και να υποβάλλεται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.. ως καταληκτική ημερομηνία λήξης υποβολής ορίζεται η 11-12-2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 μ.μ. Μετά την παρέλαση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα. 

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ύψους τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων είκοσι δύο ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτών (4.322,58 €) ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στο 2% του προϋπολογισμού πλέον Φ.Π.Α. 

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) 

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού. Αντίγραφα της διακήρυξης διατίθενται στον Δημοτικό Κατάστημα, Ελευθερίου Βενιζέλου 8 Φιλιάτες. Για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από ώρα 08:00 έως και ώρα 14:00 στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου τηλ.: 2664360166 - 181.(αρμόδιος υπάλληλος :κ. Χρήστου Σωτήριο). Το τεύχος της διακήρυξης θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. (www.promitheus.gov.gr) και την ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών (www.filiates.gr) 


Ο Δήμαρχος 




Σπυρίδων Παππάς
268.000€ για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Φιλιατών 268.000€ για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.