Εγκαινιάστηκε η 28η έκθεση της "Φλόγας" στην Ηγουμενίτσα, για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο

Εγκαινιάστηκε η 28η έκθεση της "Φλόγας" στην Ηγουμενίτσα, για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο


Εγκαινιάστηκε η 28η έκθεση της "Φλόγας" στην Ηγουμενίτσα, στο πνευματικό κέντρο "Πάνθεον" του δήμου, που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να στηριχθούν τα παιδιά, που πάσχουν από καρκίνο. 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά αξιέπαινη πρωτοβουλία, που λόγω του φιλανθρωπικού της σκοπού, αντέχει μέσα στο χρόνο. 

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Ντελής, πλαισιούμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο και αρχιερατικό επίτροπο Ηγουμενίτσας π. Ελευθέριο Κωνσταντή, τον π. Αδάμ Δημητρίου και το διάκονο π. Λάμπρο Παπαπάσχο. 

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη, η πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ρεγγίνα Δηλαβέρη, ο πρόεδρος της "Αριάδνης" Δημήτρης Δημάκος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών κ. ά.
Εγκαινιάστηκε η 28η έκθεση της "Φλόγας" στην Ηγουμενίτσα, για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο Εγκαινιάστηκε η 28η έκθεση της "Φλόγας" στην Ηγουμενίτσα, για τη στήριξη παιδιών με καρκίνο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.