https://picasion.com/

Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας

Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας


Η Νέα Δημοκρατία είναι η «κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, ο οποίος είναι και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος και σχολίασε μεταξύ άλλων και τη σιωπή των ΜΜΕ παρά χθεσινό το δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, με αφορμή τη διάταξη για την ενεργητική δωροδοκία που ψηφίστηκε στη Βουλή και ουσιαστικά διευκολύνει το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Κάτσης εξήγησε ότι «το δημοσίευμα των FT δείχνει ξεκάθαρα το πισωγύρισμα στο οποίο έχει βρεθεί η χώρα και όσον αφορά το θέμα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και της ασυλίας σε όλους τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα, των τραπεζιτών, που δίναν θαλασσοδάνεια στα κόμματα, στα ΜΜΕ και σε κολλητικούς επιχειρηματίες. Στην αθώωση όλων όσων βρίσκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και τους έχει δεσμευτεί η περιουσία κοκ».Το πραγματικά θλιβερό στην ιστορία είναι ότι όντως δεν παίζει πουθενά αυτή η είδηση, εξήγησε επισημαίνοντας ότι περιμένουμε ο ελληνικός λαός να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από ξένα και θύμισε ότι αυτό είχε να συμβεί σε άλλες πολύ σκοτεινές εποχές για τη χώρα. Αυτή η σιωπή, η άκρα του τάφου σιωπή, έχει επιβληθεί με εντολή Μαξίμου και είναι ξεκάθαρο γιατί δεν θέλουν να φανεί ποιους εξυπηρετούν, επισήμανε.

Ο κ. Κάτσης είπε ότι τα κυβερνητικά στελέχη δεν είχαν τίποτα να πουν σήμερα στο γιατί δεν απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για όλα αυτά τα ζητήματα.

Ο βουλευτής – παρά τη διάψευση από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση – μίλησε και για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το πρακτορείο REUTERS αναφορικά ουσιαστικά με την ιδιωτικοποίηση του πυλώνα της επικουρικής ασφάλισης, δηλαδή το σχέδιο για πώληση ληξιπρόθεσμων οφειλών ασφαλιστικών ταμείων σε ξένες εταιρίες (funds) στο οποίο εμπλέκεται – σύμφωνα με το δημοσίευμα – ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νότης Μηταράκης.

Απλώς επιλέγουν να μην ανοίξουν και αυτό το μέτωπο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, σημείωσε ο κ. Κάτσης, καθώς ουσιαστικά αυτά έχουν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν κατά τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης.

Για τη NOVARTIS και τα όσα λέει ο Κωνσταντίνος Φρουζής ο νούμερο ένα κατηγορούμενος στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας αφού ήταν και αντιπρόεδρος της ο κ. Κάτσης είπε ότι για να απαλλάξει τον εαυτό του από τις κατηγορίες θα πει οτιδήποτε. Όμως το θλιβερός στην υπόθεση είναι ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Κίνηματος Αλλαγής υιοθετούν τα όσα λέει ο νούμερο ένα κατηγορούμενος γι` αυτήν την υπόθεση διαφθοράς, αν και ο κ. Φρουζής έχει βρεθεί να αναιρεί τον εαυτό του πάμπολλες φορές και να καταρρίπτει και τους λόγους για τους οποίους συστήσανε αυτή την προανακριτική επιτροπή, καθώς δήλωσε ότι δεν τον πίεσε ποτέ η κα Τουλουπάκη για να δώσει συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, άρα η σκευωρία καταρρίπτεται.

Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας Μ. Κάτσης: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση της αταξίας και της ανομίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: