Μάριος Κάτσης: Έργο ΣΥΡΙΖΑ ο νέος αξονικός τομογράφος που εγκαθίσταται στο νοσοκομείο Φιλιατών

Μάριος Κάτσης: Έργο ΣΥΡΙΖΑ ο νέος αξονικός τομογράφος που εγκαθίσταται στο νοσοκομείο Φιλιατών 



Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, δήλωσε σχετικά με την εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Φιλιατών: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς εγκαθίσταται τις επόμενες μέρες ο νέος αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Για να φτάσουμε σε αυτό το εξαιρετικό γεγονός δώσαμε μεγάλο αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε ήδη από τον Δεκέμβριο του 2018, με την τότε απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, να χρηματοδοτήσει με 300.000€ την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου. (https://tinyurl.com/wrtd2ye

Στη συνέχεια, από την άνοιξη του 2019 προχώρησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον διαγωνισμό, και σήμερα βλέπουμε το τέλος αυτής της διαδρομής με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου αξονικού. Αναμένουμε το επόμενο διάστημα την εγκατάσταση και του νέου μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο, που είχε χρηματοδοτήσει και δρομολογήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο δικός μας σχεδιασμός για την ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας στη Θεσπρωτία είχε και συνεχίζει να έχει έμπρακτα αποτελέσματα. Ελπίζουμε οι νέες δομές που ανοίξαμε και τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα που φέραμε, να αξιοποιηθούν αναλόγως από την κυβέρνηση, και να μην απαξιωθούν σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας».

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.