Πέταξαν σκύλο, με λιωμένα τα πίσω πόδια του, έξω από το καταφύγιο του Δήμου Ηγουμενίτσας - thespro.gr - Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτία ΝΕΑ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΙΛΙΑΤΙ θεσπρωτια

Post Page Advertisement [Top]Πέταξαν σκύλο, με λιωμένα τα πίσω πόδια του, έξω από το καταφύγιο του Δήμου ΗγουμενίτσαςΈξω από τα παλιά σφαγεία του Δήμου Ηγουμενίτσας στην περιοχή Κεστρίνη Θεσπρωτίας κάποιος εγκατέλειψε έναν σκύλο του οποίου τα πίσω πόδια είναι κυριολεκτικά λιωμένα. Το ζώο εντόπισε σήμερα τυχαία -κοντά στον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων που έχει φτιάξει εκεί η δημοτική αρχή - η Ρούλα Μπρέστα, που είναι μέλος του σωματείου «Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας», η οποία εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι τυχαία είδε το κεφάλι του ζώου να προεξέχει ανάμεσα στα χόρτα.

Με ανάρτηση του στο facebook το σωματείο τονίζει τα εξής: 
«Προσοχή σκληρές εικόνες... Μόνο ντροπή και θυμό μπορείς να νιώσεις για αυτούς που εγκατέλειψαν σκυλίτσα τεσσάρων κιλών έξω από το καταφύγιο σε κατάσταση ημιθανή... Τα πόδια θρυμματισμένα με τα κόκκαλα να προεξέχουν. Μεταφέρθηκε στον γιατρό καθαρίστηκαν τα τραύματα και μόλις σταθεροποιηθεί θα μεταφερθεί στην Λευκάδα στον κύριο Υφαντή. Για να αποφασιστεί τι θα γίνει με τα δυο πίσω άκρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib