Κέντρο μεταναστών κλειστού τύπου στο εργοστάσιο Φιλιατών;

Κέντρο μεταναστών κλειστού τύπου στο εργοστάσιο Φιλιατών;



Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες και οι συζητήσεις, για τη δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου μεταναστών κλειστού τύπου, στο κτήριο που στεγαζόταν το εργοστάσιο Φιλιατών.

Στα προαναχωρησιακά κέντρα μεταφέρονται κυρίως οικογένειες και πρόσφυγες που τελούν υπό καθεστώς ελέγχου ασύλου, και θα μεταφερθούν από τα νησιά σε χώρους φιλοξενίας σε όλη την χώρα, σύμφωνα και με τα όσα αποφασίστηκαν από κοινού με τους Περιφερειάρχες,

Σήμερα Παρασκευή, το εργοστάσιο Φιλιατών επισκέφθηκε ειδικό συνεργείο, με σκοπό να ελέγξει την καταλληλότητα ή όχι του συγκεκριμένου κτηρίου.

Είναι άγνωστο εάν τελικά θα επιλεχθεί το εργοστάσιο Φιλιατών, καθώς και ο αριθμός των μεταναστών που θα μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Για τον λόγω αυτό, η δημοτική αρχή Φιλιατών (που φαίνεται να είναι ενήμερη), έχει συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το απόγευμα της Δευτέρας.
Κέντρο μεταναστών κλειστού τύπου στο εργοστάσιο Φιλιατών; Κέντρο μεταναστών κλειστού τύπου στο εργοστάσιο Φιλιατών; Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.