Συμμετοχή της Προέδρου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κας Δηλαβέρη στο Διεθνές Συνέδριο Συνδυασμένων Εμπορευματικών Μεταφορών

Συμμετοχή της Προέδρου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κας Δηλαβέρη στο Διεθνές Συνέδριο Συνδυασμένων Εμπορευματικών Μεταφορών 


Στο Διεθνές Συνέδριο Συνδυασμένων Εμπορευματικών Μεταφορών, που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.), στο πλαίσιο της 7ης Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2019» στις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo, συμμετείχε ως ομιλήτρια η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη. 

Τα επίσημα εγκαίνια της διπλής έκθεσης «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» & «CARGO TRUCK & VAN EXPO» πραγματοποιήθηκαν από τον υπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη & από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νικόλαο Παπαθανάση, με την παρουσία εκθετών και επισκεπτών, και μηνύματα από πλευράς της Πολιτείας για επιτάχυνση των εκκρεμοτήτων σχετικά με τα Εμπορευματικά Κέντρα, αλλά και επικαιροποίηση του Εθνικού Σχεδίου για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Εμπορευματικές Μεταφορές. 

Στο περιθώριο του συνεδρίου η κα Δηλαβέρη πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρων των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Συμμετοχή της Προέδρου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κας Δηλαβέρη στο Διεθνές Συνέδριο Συνδυασμένων Εμπορευματικών Μεταφορών Συμμετοχή της Προέδρου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κας Δηλαβέρη στο Διεθνές Συνέδριο Συνδυασμένων Εμπορευματικών Μεταφορών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.