Επιστολή Καραγιάννη στην ΔΕΗ για τα σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δήμου

Επιστολή Καραγιάννη στην ΔΕΗ για τα σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δήμου


Άμεσες ενέργειες απο τον ΔΕΔΔΗΕ για τις συνεχεις διακοπές στην ηλεκτροδήτηση του δήμου Σουλίου, ζητάει με επιστολή του, ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης.

Όπως αναφέρει στην επιστολή, οι απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος δημιουργούν σοβαρά προβλήματα και κατά συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση και ζημία στους κατοίκους του δήμου καθώς επέρχονται ζημιές μεταξύ άλλων σε αντλιοστάσια ύδρευσης και άρδευσης, στο δημοτικό φωτισμό, σε οικιακές συσκευές , σε ποιμνιοστάσια, σε φωτοβολταϊκά πάρκα και σε εξοπλισμό επιχειρήσεων.

Ο δήμαρχος Σουλίου σημειώνει πως τις επανειλημμένες οχλήσεις τόσο από πλευράς της Δημοτικής αρχής όσο και των επαγγελματιών και κατοίκων δεν υπάρχει καμιά βελτίωση και τονιζει πως θα πρεπει να παρθούν μέτρα για ώστε να αντιμετωπίζονται αλλά και να προλαμβάνονται βλάβες στο δίκτυο και ιδιαίτερα αυτές που μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημία στους καταναλωτές και των οποίων τα αίτια δεν συσχετίζονται με γεγονότα ανωτέρας βίας, παρά σε κάκιστη συντήρηση του δικτύου.

Αναλυτικά η επιστολή Καραγιάννη:
«Αξιότιμοι Κύριοι,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η παραμικρή ήπια βροχόπτωση προκαλεί την αιφνιδιαστική διακοπή ρεύματος η οποία διαρκεί από λίγα λεπτά ως και αρκετές ώρες.
Οι απροειδοποίητες αυτές διακοπές ρεύματος δημιουργούν σοβαρά προβλήματα και κατά συνέπεια την οικονομική επιβάρυνση και ζημία στους κατοίκους και δημότες του Δήμου μας.
Από την πολύωρη διακοπή ρεύματος επέρχονται ζημιές σε αντλιοστάσια ύδρευσης και άρδευσης ,στο δημοτικό φωτισμό, σε οικιακές συσκευές ,σε ποιμνιοστάσια, σε φωτοβολταϊκά πάρκα ,σε εξοπλισμό επιχειρήσεων. Επίσης είναι επικίνδυνο για τους ασθενείς που εξαρτώνται από συσκευές που λειτουργούν με ρεύμα και κάθε διακοπή είναι δυνητικά επικίνδυνη για τη ζωή τους.
Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τόσο από πλευράς της Δημοτικής αρχής όσο και των επαγγελματιών και κατοίκων δεν υπάρχει καμιά βελτίωση.
Επειδή στα πλαίσια των υποχρεώσεων σας σχετικά με τη λειτουργία , τη συντήρηση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια ενός τεχνικά άρτιου δικτύου, ιδιαίτερα όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, την ποιότητα τάσης και την αξιοπιστία τροφοδοσίας , οφείλετε να λαμβάνετε όλα τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να αντιμετωπίζονται αλλά και να προλαμβάνονται βλάβες στο δίκτυο και ιδιαίτερα αυτές που μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημία στους καταναλωτές και των οποίων τα αίτια δεν συσχετίζονται με γεγονότα ανωτέρας βίας, παρά σε κάκιστη συντήρηση του δικτύου.
Ο Δήμος Σουλίου ανήκει στις περιοχές όπου οι βροχοπτώσεις είναι σύνηθες φαινόμενο (το ένα ρεκόρ βροχόπτωσης διαδέχεται το άλλο), ενισχύει την υποχρέωση σας για πρόβλεψη και καλύτερη συντήρηση του δικτύου για να αποφευχθούν οι συχνές και αδικαιολόγητες διακοπές ρεύματος.
Παρακαλούμε για άμεση ενημέρωση από μέρους σας της δημοτικής αρχής του Δήμου μας. για τις περαιτέρω ενέργειές σας»
Επιστολή Καραγιάννη στην ΔΕΗ για τα σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δήμου Επιστολή Καραγιάννη στην ΔΕΗ για τα σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του δήμου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.