Γλυκή: Αλληλεγγύη στην Κιβωτό του Κόσμου με καμπάνια συλλογής προϊόντων

Γλυκή: Αλληλεγγύη στην Κιβωτό του Κόσμου με καμπάνια συλλογής προϊόντων


Την αλληλεγγύη στην Κιβωτό του Κόσμου έδειξαν οι κάτοικοι του Αχέροντα, μετά απο πρωτοβουλία του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής.

Συγκέντρωσαν τρόφιμα και διάφορα άλλα προϊόντα, τα οποία θα παραδοθούν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο πολιτιστικός σύλλογος αναφέρει:

«Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν στην προσπάθεια του Συλλόγου μας για συλλογή απαραίτητων πραγμάτων για την Κιβωτό του Κόσμου!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δημήτρη Νακο και τον Μιχάλη Μπολωση που όχι μόνο βοήθησαν στη συλλογή πραγμάτων αλλά προσφέρθηκαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς να μεταφέρουν τα πράγματα στην Πωγωνιανη Ιωαννίνων, χωρίς καν να το ζητήσουμε!

Με την βοήθεια όλων σας καταφέραμε να μαζέψουμε αρκετά πράγματα όπως ψάρια, κρέας, φρουτα, τομάτες, φάρμακα, σχολικά είδη , είδη σουπερμάρκετ, μαρμελάδες κ γλυκά κουταλιού αλλά κ χρήματα!

Ελπίζουμε να βάλαμε ένα λιθαράκι στον αγώνα της Κιβωτού και να ευαισθητοποιηθούν περισσότεροι άνθρωποι σε τέτοιου είδους προσπάθειες»
Γλυκή: Αλληλεγγύη στην Κιβωτό του Κόσμου με καμπάνια συλλογής προϊόντων Γλυκή: Αλληλεγγύη στην Κιβωτό του Κόσμου με καμπάνια συλλογής προϊόντων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.