Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ: Βιωματικά Εργαστήρια για τους νηπιαγωγούς της Θεσπρωτίας

Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ: Βιωματικά Εργαστήρια για τους νηπιαγωγούς της Θεσπρωτίας


Το Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΙΑΔΝΗ» και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Ηπείρου συνδιοργανώνουν 2 Βιωματικά Εργαστήρια για τους/τις νηπιαγωγούς του Νομού Θεσπρωτίας στις 12 και 14 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον Ηγουμενίτσας και ώρες 9.30 – 13.00. 

Εισηγήτρια των εργαστηρίων με θέμα : «Χτίζοντας στις Δυνάμεις μας, Ονειρευόμαστε το Αύριο» θα είναι η κα Κων/να Ζιάγκου, Ψυχολόγος-Οικογενειακή Σύμβουλος και Επιστημονικά Υπεύθυνη στο Κ.Π. ΑΡΙΑΔΝΗ, και συντονίστρια η κα Δήμητρα Γκανιάτσα, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ 60 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. 

Το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ συνεχίζει να διερευνά και να αφουγκράζεται τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και να ανταποκρίνεται σε αυτές, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις με τρόπους δημιουργικούς, καινοτόμους και προσαρμοσμένους στην συγκεκριμένη ομάδα. 

Στόχος της παρέμβασης με την συμμετοχή 60 νηπιαγωγών του νομού είναι η ανάπτυξη των κοινωνικών-συναισθηματικών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών και η προσωπική ενδυνάμωση αναφορικά με τον επαγγελματικό τους ρόλο. 

Από το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ
Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ: Βιωματικά Εργαστήρια για τους νηπιαγωγούς της Θεσπρωτίας Κέντρο Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ: Βιωματικά Εργαστήρια για τους νηπιαγωγούς της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.