Τρία ψηφοδέλτια για την ΠΕΔ - Ποιοι διεκδικούν την εκλογή

Τρία ψηφοδέλτια για την ΠΕΔ - Ποιοι διεκδικούν την εκλογή


Οριστικοποιήθηκαν και κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΕΔ Ηπείρου. 
Στις εκλογές κατέρχονται τρία σχήματα αυτοδιοικητικών καθώς οι διεργασίες πολλών ημερών για την δημιουργία ενός μεγάλου συνδυασμού στο οποίο θα είχαν θέση οι περισσότερες παρατάξεις των δημοτικών συμβουλίων τελικά δεν ευοδώθηκαν. Έτσι συγκροτήθηκαν τελικά τρία ψηφοδέλτια. Αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης που αποτελείται από τους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από το ΚΚΕ, η «Ενωμένη Αυτοδιοικητική Πορεία» που έχει αναφορά κυρίως στον κεντροδεξιό χώρο και η «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» στην οποία μετέχουν δυνάμεις με αναφορά στο ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Γενική Συνέλευση θα γίνει σήμερα Κυριακή, στις έξι το απόγευμα στο ξενοδοχείο Grant Serai.

Συνολικά 14 από τους δεκαοκτώ δημάρχους της Ηπείρου είναι υποψήφιοι καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Αναλυτικά υποψήφιοι με την Ενωμένη Αυτοδιοικητική Πορεία είναι:

Δήμαρχοι: Γεωργάκος Νίκος, Εξάρχου Νικόλαος, Καλαντζής Νίκος, Λώλος Γιάννης, Ντακαλέτσης Χρήστος, Παππάς Σπύρος, Πλιάκος Μιχάλης, Σουκουβέλος Γιώργος, Τζαφέας Κωνσταντίνος, Τσιρογιάννης Χρήστος και Χασιάκος Χρήστος.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Βλέτσας Βασίλης, Δαρδαμάνης Ιωάννης, Ευαγγέλου Φίλιππος, Νάστας Αντώνης, Παππάς Αριστείδης και Πήχας Βαγγέλης.

Υποψήφιοι εκπρόσωποι για την ΚΕΔΕ με την ίδια παράταξη είναι: Γιολδάσης Δημήτρης, Κάτσιος Νίκος, Κοσμάς Βασίλης, Παγγές Νίκος, Παπασπύρου Ανδρέας, Τύρου- Ούζα Νατάσα.

Με την «Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία» υποψήφιοι είναι:

Δήμαρχοι: Ζαχαριάς Νίκος, Καραγιάννης Ιωάννης, Καψάλης Κώστας.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Γαρδίκος Βασίλης, Γόγολος Γιάννης, Νάστος Δημήτρης, Ταπραντζή- Κοίλια Τζένη και Τσίλη Παρασκευή.

Υποψήφιοι εκπρόσωποι για την ΚΕΔΕ με την ίδια παράταξη είναι: Μπέγκας Θωμάς, Νάτσης Λάζαρος και Νταής Παναγιώτης.

Η αναμέτρηση αποκτά ενδιαφέρον τόσο για την κατανομή των εδρών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ όσο και για τους αντιπροσώπους στην ΚΕΔΕ.
Τρία ψηφοδέλτια για την ΠΕΔ - Ποιοι διεκδικούν την εκλογή Τρία ψηφοδέλτια για την ΠΕΔ - Ποιοι διεκδικούν την εκλογή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.