Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή

Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή


Πριν δέκα μέρες, μαθαίνοντας για τη διενέργεια της μουσικής εκδήλωσης ¨ τα τραγούδια της φωτιάς¨, θεώρησα ότι λόγω του επετειακού χαρακτήρα των ημερών του Πολυτεχνείου, θα ήταν μια αξιόλογη εκδήλωση, άξια να τύχει της ανάλογης προβολής στο Ηπειρωτικό κοινό και όχι μόνο. 

Γι αυτό το λόγο, με ερώτημά μου προς το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας που ήταν ο διοργανωτής, ζητούσα να μάθω αν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και φυσικά η ανάλογη προβολή της εκδήλωσης. 

Στόχος ήταν η προβολή των Δημοκρατικών ιδεωδών των Εργαζομένων, της πολιτιστικής δραστηριότητας του Συλλόγου, αλλά και η προβολή των νέων καλλιτεχνών που ελάμβαναν μέρος, αφού η εκδήλωση θα μεταδιδόταν εκτός από τις τοπικές διαδικτυακές σελίδες και από το τηλεοπτικό κανάλι ARTTV με το οποίο συνεργάζομαι. 

Όλα αυτά, πριν δέκα (10) ημέρες, τα είχα τονίσει στο κείμενο που κατέθεσα στη Γραμματέα του Συλλόγου Ερικέτη Γκαμπρέλα και φυσικά περίμενα μια απάντηση μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης, τόσο στο τηλέφωνό μου, όσο και στα δυο εμέιλ που δήλωσα ότι περίμενα την απάντηση. 

Κύριε Πρόεδρε- Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας 

Από τοπικά ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενημερώθηκα, (απαξιείτε την ύπαρξή μου για ηλεκτρονική ενημέρωση είτε ως Συνάδελφο και μέλος του Συλλόγου στο vagelichalma@gmail.com, είτε ως εκπρόσωπο του τηλεοπτικού καναλιού ARTtv, είτε ως διαχειριστή ιστοσελίδων δημοσιογραφικού περιεχομένου στο xwrissxedio@gmail.com ), ότι προτίθεστε σαν Σύλλογος, που ανήκουμε όλοι, να διοργανώσετε στις 16/11/2019, μουσική συναυλία. 



Επειδή θεωρώ ότι, η εκδήλωση θα είναι αξιόλογη και θα πρέπει να τύχει της ανάλογης δημοσιογραφικής προβολής, θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπετε να τη βιντεοσκοπήσω και να κάνω την ανάλογη προβολή της, εν όλω ή εν μέρει τόσο στο τηλεοπτικό κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι, όσο και σε τοπικές ιστοσελίδες. 



Δυστυχώς. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας παρουσιάζοντας, με περιφρονητικό τρόπο, για άλλη μια φορά, το απολυταρχικό, φασιστικό του πρόσωπο, αυτή τη φορά όχι μόνο προς Συναδέλφους Εργαζόμενους αλλά και κατά των Μέσων Ενημέρωσης την ημέρα που γιορτάζουμε τη Δημοκρατία, ΔΕΝ έδωσε καμία απάντηση. 

Δεν ήθελε, απ ότι φαίνεται, η προβολή της εκδήλωσής του να γίνει ΔΩΡΕΑΝ και τα Μέσα Ενημέρωσης τα θέλει μόνο για να προβάλλει τους προπαγανδιστικούς του σκοπούς. 

Για τη βιντεοσκόπηση παρόμοιας εκδήλωσης, το 2017, ο Σύλλογος, από τα χρήματα των Συναδέλφων πλήρωσε 200 ευρώ για βιντεοσκόπηση της τότε εκδήλωσης, με σκοπό να την προβάλει σε κανάλι του youtube, που πρόσκειται στην κομματική των παράταξη, ΚΚΕ, με το όνομα red babis, αμφιβόλου ποιοτικής και ποσοτικής ακροαματικότητας, αφού μέχρι σήμερα, δυο χρόνια μετά, έχει δεχτεί μόνο 450 επισκέψεις. https://www.youtube.com/watch?v=DN3Sp3f6Y50&t=2300s

Μετά και από αυτή την ενέργειά του Προέδρου Σπύρου Υφαντή και του Συλλόγου εν γένει, καλώ τους Συναδέλφους, που διαχειρίζονται σελίδες δημοσιογραφικού περιεχομένου στη περιοχή μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να σταματήσουν να προβάλουν τα συνεχή, ποταπά, εξτρεμιστικά και αντιγραμμένα διαγγέλματά και μανιφέστα του, εναντίον μελών του Συλλόγου, που μόνο στόχο έχουν να ενσπείρουν το μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στους Εργαζόμενους στους ΟΤΑ Θεσπρωτίας. 

Ηγουμενίτσα 17 Νοέμβρη 2019 
Βαγγέλης Χαλμαντζής
Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Η γιορτή της Δημοκρατίας στο απόσπασμα από τους Αριστερούς Φασίστες - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2019 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφε,
    Δεν είναι συλλογική η ευθύνη διότι στη συνεδρίαση της Πέμπτης αποδεχτήκαμε ομόφωνα την πρόταση του προέδρου για ελεύθερη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. Προφανώς αποτελεί ευθύνη της Ερρικέτης Γκαμπρέλα, Γραμματέος, καθώς και του Προέδρου του Δ.Σ. ή μη απάντηση στην αίτησή σου, ώστε να έχεις σωστή και έγκαιρη ενημέρωσή για την Απόφαση που πήραμε.
    Απλά για αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.