Στο Novi Sad της Σερβίας το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας

Στο Novi Sad της Σερβίας το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας


Στις 07/11/2019 η αποστολή που εκπροσώπησε το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στο Novi Sad της Σερβίας, στο πλαίσιο των Gaming Sessions του έργου ADRION POWER «109 Ports as driving Wheels of Entrepreneurial Realm», επέστρεψε στην χώρα μας, με τις αποσκευές της γεμάτες νέες γνωριμίες και εμπειρίες! 

Οι μαθητές Καπρινιώτης Χρίστος, Κατσιμάνη Αμαλία, Κάτσιου Μαίρη, Κύργιος Φοίβος και Μάνθου Σίλεια, με την συνοδεία της εκπαιδευτικού τους Μαρίας Μακρυγεωργάκη, συμμετείχαν στην εκδήλωση για την συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων από χώρες όπως η Κροατία, Σερβία, Αλβανία, Ιταλία και βραβεύτηκαν για την εργασία τους σχετικά με την εκμετάλλευση Βιομάζας για την εξοικονόμηση ενέργειας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της αποστολής στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) για την υλοποίηση αυτής της δράσης!
Στο Novi Sad της Σερβίας το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας Στο Novi Sad της Σερβίας το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.