3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία - Πρόσβαση στο Όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)

3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία - Πρόσβαση στο Όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ)

Αφιερωμένο Εις Μνήμη της Χριστίνας Πολίτη 

*Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευανθία Ρεμπούτσικα για την παραχώρηση του κομματιού "Μέσα από Σένα " 

*Ευχαριστούμε το κομμωτήριο Χριστίνα Πολίτη για την φροντίδα και τα υπέροχα μαλλιά της νύφης μας, για την εξυπηρέτηση κ για όλο το εθελοντικό έργο της. Μεγάλο μάθημα ζωής για μας, με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο της κ να μας μεταδίδει ενέργεια Κ αγάπη. Καθώς κ τα υπέροχα κορίτσια της Aggeliki Nasi Σαβίνα Τατσάκη BIKTΩPIA MΠEPATH 
*Ευχαριστούμε θερμά τον π. Ελευθέριος Κωνσταντής για την στήριξη κ την φιλοξενία καθώς κ την Μητρόπολη. Αξιζει να διευκρινιστεί οτι ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστρια στην Ηγουμενίτσα διαθέτει μπάρα αναπήρων οι οποίες δεν φαίνονται για τις ανάγκες τις φωτογράφησης κ του μηνύματος μας. 
*Ευχαριστούμε θερμά την Anastasia Tss κ το Sylvia's Collection για το υπέροχο ρομαντικο νυφικο κ πέπλο, το μακιγιάζ, το χαμόγελο της κ την σημαντική βοήθεια που μας πρόσφερε. 
*Ευχαριστούμε πολύ την Ειρηνη-Σπυριδο Κωνστα για τα μπαλόνια την διακόσμηση κ την βοήθεια στην λήψη φωτογραφιών. 
*Ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο Βασίλης Σουτόπουλος για τις μπομπονιέρες την βοήθεια κ την στήριξη στο έργο μας. 
*Τέλος Ευχαριστούμε το ν Spyros Gkondras για την πολύτιμη βοήθεια του 

Η Ημέρα αυτή δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία. 
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από κάποιας μορφής αναπηρία, το 80% των οποίων ζει στις αναπτυσσόμενες χώρες. 
Ο τρόπος με το οποίο η κοινωνία ορίζει την αναπηρία εξηγεί τις δυσκολίες που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία. 
Στην πραγματικότητα η δυσλειτουργία εχει να κάνει ελάχιστα με τις δυσκολίες που βιώνουν τα άτομα. 
Η πραγματική αιτία είναι η ίδια η κοινωνία αφου κάνει την καθημερινότητα για τους ανθρωπους αυτους, έναν Γολγοθά, λόγω της αδυναμίας πρόσβασης σε κονόχρηστους χώρους, δημόσια κτήρια, μέσα μεταφοράς αλλα και εκκλησίες, όπου εδώ εστιάζουμε στο δικό μας θέμα φωτογράφησης αφου είναι υποχρέωση της κάθε ενορίας να υπάρχει πρόσβαση αναπήρων. 
Ο γάμος αποτελεί ένα κάστρο της ανθρώπινης ψυχής και αυτό ηταν το κίνητρο μας και η βάση της ιδέας μας. 
Στόχος μας να φωνάξουμε πως ολοι είμαστε ίσοι, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Υπάρχουν κι εκείνοι οι γάμοι που μπορούν για πολύ καιρό να μείνουν χαραγμένοι στην μνήμη, όχι μονο των παρευρισκομένων αλλα και σε όσους δούν τις μοναδικές φωτογραφίες της γλυκιάς μας νύφης. 
Υποχρέωση μας να αποβάλουμε κάθε προκατάληψη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, να είμαστε αρωγοί τους κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη. 
Να θυμόμαστε ότι ο ένας για τον αλλον μπορεί να γίνει ένας μικρός «Θεός»


3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία - Πρόσβαση στο Όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) 3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία - Πρόσβαση στο Όνειρο (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.