Ηγουμενίτσα: Για την παράσταση ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Ηγουμενίτσα: Για την παράσταση ΤΖΟΡΝΤΑΝ


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, ώρα 8:30 παράσταση ΤΖΟΡΝΤΑΝ
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης!

Με εντυπωσίασε όλο το σκεπτικό. Λέω ας πάω. Άλλωστε δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες πολιτιστικής ενασχόλησης – απόλαυσης.

Πήγα και με έκπληξη είδα την αίθουσα να γεμίζει. Μην φανταστείτε, κόσμος απλός, καθημερινός. Σβήνουν τα φώτα και αρχίζει να ξεχειλίζει το μεγαλείο ψυχής από 5 ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά πραγματικές κυρίες. Και δίνω τον τελευταίο χαρακτηρισμό γιατί προσπάθησαν πολύ για την πραγμάτωση του ονείρου τους, χωρίς να καρπωθούν κάτι από τις εισπράξεις αφού η παράσταση ήταν ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ!

Μας συγκίνησαν και μας άφησαν άφωνους με τις ερμηνείες τους. Οι αφηγήσεις τους δυνατές, μας δημιούργησαν πραγματικά σοκαριστικές σκηνές. Το είδαμε το έργο, το νοιώσαμε και πιστεύω το καταλάβαμε! Εύχομαι και ελπίζω να υπάρξουν και άλλες τέτοιες κινήσεις εκ μέρους της ομάδας «ΑΤΡΕΜΕΣ ΗΤΟΡ».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες της παράστασης και τα υπέροχα παιδιά τους.

Σημειωτέον ότι η παράσταση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου μας. Δεν υπήρχε όμως στο κοινό κανείς αντιπρόσωπος από τα «μαγαζάκια» που διοικούν και νοιάζονται δήθεν την πόλη μας. Βλέπετε δεν υπήρχαν κάμερες.

Και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο του ΤΖΟΡΝΤΑΝ.

Κ.Τ.
ΓΥΝΑΙΚΑ – ΜΑΝΑ - ΓΙΑΓΙΑ
Ηγουμενίτσα: Για την παράσταση ΤΖΟΡΝΤΑΝ Ηγουμενίτσα: Για την παράσταση ΤΖΟΡΝΤΑΝ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.