Πολιτιστικοί Σύλλογοι επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας

Πολιτιστικοί Σύλλογοι επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας


Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Μαργαριτίου, Ελευθερίου Καταβόθρας, καθώς εκπρόσωποι των τοπικών διαμερισμάτων Μαργαριτίου, Σπαθαραίων, Ελευθερίου, Καταβόθρας και Καρτεριού, επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων (Γηροκομείο) Ηγουμενίτσας.

Ο Διευθυντής κος. Σούρλας και οι εργαζόμενοι, μας καλωσόρισαν και παρέλαβαν εορταστικά εδέσματα για τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος, είχαν την καλοσύνη να μας ξεναγήσουν στη μονάδα, τις υποδομές καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Είχαμε την εύκαιρα να ανταλλάξουμε και ευχές με τους ηλικιωμένους του θεραπευτηρίου, οι οποίοι μας παρουσίασαν έργα τέχνης φιλοτεχνημένα από τους ίδιους και με το χαμόγελο στα χείλη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους.
Ταυτόχρονα ενημερωθήκαμε για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και κατά πρώτη φάση εκτιμήσεις για το νεοεγερθέν κτήριο Μαργαριτίου, που ήταν προορισμένο για Δημαρχείο, ως προς την καταλληλόλητά του για μονάδα Χρόνιων Παθήσεων και Κέντρο Ευγηρίας.
Ευχή μας, αλλά και παράκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους, από Δημοτική Αρχή, Περιφέρεια, Βουλευτές και συναρμόδια Υπουργεία να ενεργήσουν άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά για την υλοποίηση αυτού του έργου που θα προσφέρει τόσο στον τομέα της πρόνοιας στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Μαργαριτίου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Μάνθος Μπαράτσας 
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μαργαριτίου. 

Χρήστος Στουφής 
Πρόεδρος Τ. Δ. Μαργαριτίου 

Γεώργιος Παπηγκιώτης, 
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καταβόθρας 

Ναπολέων Τσάνης 
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερίου
Πολιτιστικοί Σύλλογοι επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας Πολιτιστικοί Σύλλογοι επισκέφθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.