ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ Εύχομαι σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα , καλή Πρωτοχρονιά , με υγεία. 

Ο Χριστός που ήρθε στον κόσμο με ταπεινότητα και αγνότητα , ας βοηθήσει όλους μας να πορευτούμε με αγάπη για τον συνάνθρωπο μακριά από μικρότητες και εγωισμούς. Μόνον έτσι μπορούμε να προσδοκούμε σε ένα καλύτερο αύριο. 

Η νέα χρονιά παρά τις δυσκολίες φαίνεται ότι θα είναι καλύτερη. Οι συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα γίνονται όλο και πιο ουσιαστικές και στην κοινωνία μας έχει γίνει πια κατανοητό ότι , η απελευθέρωση και η στήριξη των δημιουργικών της δυνάμεων είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση ανάκαμψης και ευημερίας . 

Εύχομαι από καρδιάς να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, γεμάτες ζεστασιά και αγάπη με τη διαβεβαίωση ότι θα είμαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις. 

Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.