Κόρινθος: Οδηγός του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας αρνήθηκε να επιβιβάσει πελάτισσα με κατοικίδιο σε κλουβί

Κόρινθος: Οδηγός του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας αρνήθηκε να επιβιβάσει πελάτισσα με κατοικίδιο σε κλουβί


Και όταν τέτοια περιστατικά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εγκυρότητά τους.

Ωρα 1.00 το μεσημέρι στο ΚΤΕΛ Κορινθίας στον Ισθμό, μία συνηθισμένη μέρα με αρκετό κόσμο να επιβιβάζεται και να αποβιβάζεται από τα λεωφορεία του προορισμού του.

Ξαφνικά οι φωνές μιας κοπέλας που κρατούσε ένα σάκο και ένα οικόσιτο σκυλάκι μέσα σε κλουβί τάραξαν την ρουτίνα του σημείου. Μέχρι να γυρίσουμε το βλέμμα μας βλέπουμε να εξελίσσεται ένα δυνατός καβγάς μεταξύ μίας πελάτισσας του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας που ταξίδευε για Ηγουμενίτσα και του οδηγού του συγκεκριμένου δρομολογίου. Αιτία το μικρό σκυλάκι που αρνιόταν ο οδηγός να την αφήσει να το ανεβάσει μαζί της στο λεωφορείο αλλά επέμενε να μπει ….. στον χώρο των αποσκευών για ένα ταξίδι πέντε ωρών.

Η νεαρή γυναίκα όπως είναι φυσικό δεν δέχτηκε αυτό το σενάριο φοβούμενη για την ακεραιότητα του σκύλου. Πολύ γρήγορα επενέβη η Αστυνομία αλλά και οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Κορινθίας που με ψυχραιμία μετέπεισαν τον οδηγό να αφήσει την κοπέλα να ταξιδέψει μαζί με το κατοικίδιό της κοντά της.

Κόρινθος: Οδηγός του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας αρνήθηκε να επιβιβάσει πελάτισσα με κατοικίδιο σε κλουβί Κόρινθος: Οδηγός του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας αρνήθηκε να επιβιβάσει πελάτισσα με κατοικίδιο σε κλουβί Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.