Συναντήσεις του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα στην Κέρκυρα

Συναντήσεις του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα στην Κέρκυρα


Πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Καλαμά - Αχέροντα – Κέρκυρας (ΦΔΠΠΚΑΚ) κ. Μάρκο Νικολάου με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας κα Αμαλία – Ελένη Ανδριώτη Σκορδίλη. Η κ. Ανδριώτη με την υπ. αριθμ. 228-21-2019 απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων ορίστηκε μέλος του ΔΣ του ΦΔΠΠΚΑΚ σε αντικατάσταση του κ. Τσούκα Διονύσιου (αναμένεται η τελική έγκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας). Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ για τους στόχους και τις αρμοδιότητες του ΦΔΠΠΚΑΚ και για το υφιστάμενο οργανόγραμμα του Φορέα Διαχείρισης. 

Επίσης έγινε αναφορά στο τριήμερο συνέδριο που προγραμματίζεται να γίνει στις 6 - 8 Μαρτίου 2020 στην Κέρκυρα και στις τροποποιήσεις που έγιναν στις δράσεις του εγκεκριμένου από τη Διαχειριστική Αρχή Ιονίων Νήσων του Τεχνικού Δελτίου (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Ακολούθησε συνάντηση με τον Προϊστάμενο της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Κωνσταντίνο Ασπιώτη όπου συζητήθηκε λεπτομερώς η διαδικασία χρηματοδότησης των δράσεων του προαναφερόμενου Τεχνικού Δελτίου. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειακό Δ/ντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Αγγελόπουλο Πέτρο όπου συζητήθηκαν θέματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης καθώς και η συνδιοργάνωση διημερίδας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα, στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2020.
Συναντήσεις του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα στην Κέρκυρα Συναντήσεις του Προέδρου του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα στην Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.