Έρευνες και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την 7χρονη που έχει εξαφανιστεί από το Παγκράτι

Έρευνες και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την 7χρονη που έχει εξαφανιστεί από το Παγκράτι


Η βαθιά έρευνα για το θρίλερ της μικρής μαθήτριας, έφερε στο φως νέα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο αυτού του σκοτεινού τούνελ.

Η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στο σπίτι όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες.

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν απάντησε στα καυτά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη δήλωση εξαφάνισής της που έκανε με καθυστέρηση στις Αρχές.

Έδειξε συγκινημένος τα προσωπικά της αντικείμενα που παραμένουν άθικτα στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί το παιδί του στη ζωή.


Η μια σχολική της τσάντα βρέθηκε στο σπίτι. Η άλλη παραμένει στα εργαστήρια της αστυνομίας.


Έρευνες και στο εξωτερικό
Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή οδήγησε τις έρευνες και εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας φέρεται να ταξίδεψε στο παρελθόν στο Παρίσι και να ζούσε μια άνετη ζωή.
Το «Τούνελ» κατακλύστηκε από εικόνες και μηνύματα που έστελναν οι τηλεθεατές μετά από δική τους έρευνα στον κυβερνοχώρο. Ο πατέρας φέρεται να έχει μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ εμφανίζεται και μια γυναίκα με το παιδί του.

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνώντας και το ενδεχόμενο η μικρή να έχει βγει εκτός Ελλάδας, απηύθυνε έκκληση σε τηλεθεατές που εργάζονται ή βρίσκονταν εκείνες τις ημέρες της εξαφάνισης στα λιμάνια Πάτρας και Ηγουμενίτσας, να βοηθήσουν.
Πληροφορίες, όπως αναφέρει το «anikolouli» που έφτασαν από το λιμάνι, αλλά και από ταξιδιωτικά γραφεία της Ηγουμενίτσας, κρίνονται σοβαρές και θα ερευνηθούν από τις Αρχές.

Ο πατέρας: Κανείς δεν έφυγε από εδώ με βαλίτσες

Στο δωμάτιο όπου κοιμόταν και περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας η αγνοούμενη Βαλεντίν, ο πατέρας της Αμπελκά μιλά αποκλειστικά στο «Τούνελ».

Απαντά και για τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.
Έρευνες και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την 7χρονη που έχει εξαφανιστεί από το Παγκράτι Έρευνες και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την 7χρονη που έχει εξαφανιστεί από το Παγκράτι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.