https://picasion.com/

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ με την ευκαιρία της έλευσης του νέου Χρόνου εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.
Το 2020 να είναι για την ομάδα μας το ίδιο δημιουργικό και εποικοδομητικό σαν το 2019. Χρονιά με την οποία έκλεισε ένας κύκλος ιστορίας 70 χρόνων, με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ομάδα μας ανέβηκε σε επαγγελματική κατηγορία. Ένα όνειρο χρόνων.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας με τον κόσμο του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε για κάποια θέματα που αφορούν άμεσα τον ερασιτέχνη.

Δεν έχουμε πρόθεση με κανένα τρόπο να μπούμε ή να επέμβουμε στα εσωτερικά της Π.Α.Ε. Εμείς ως ερασιτέχνης, οφείλουμε εξάλλου να είμαστε Θεματοφύλακες της ενότητας και της συνοχής της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Π.Α.Ε. πρέπει απερίσπαστοι και με την βοήθεια όλων να ασχοληθούν με τη σωτηρία της
ομάδας. Εξάλλου όλοι μας θα κριθούμε για τα λεγόμενά μας , τις πράξεις μας και τα αποτελέσματα αυτών.

Όσον αφορά την Π.Α.Ε. θα αναφέρουμε μόνο ένα εξωαγωνιστικό θέμα, το οποίο χρήζει άμεσης
λύσης και για το οποίο κάναμε υπομονή και μόνο να μην δημιουργήσουμε οποιοδήποτε θέμα στην ομάδα,
αλλά πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι .

Πέρασαν πέντε μήνες από την στιγμή που οι σημερινοί ιδιοκτήτες ( επενδυτές ) ανέλαβαν την ομάδα και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μετοχική σύνθεση της Π.Α.Ε. , με αποτέλεσμα την ευθύνη της Π.Α.Ε. έναντι της εφορίας , του Ι.Κ.Α. και οτιδήποτε αφορά την οικονομική διαχείριση, να την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μέλος της Διοίκησης του Ερασιτέχνη , με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στις ενοχλήσεις μας, η απάντηση είναι σήμερα, αύριο, για όλα φταίει το Υπουργείο, όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τακτοποιηθεί και έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους.

Θα παρακαλέσουμε – και για να μην επανέρθουμε- την διοίκηση της Π.Α.Ε. να λύσει το θέμα αυτό άμεσα, με οποιοδήποτε τρόπο και να αναλάβει έτσι εξ ολοκλήρου την ευθύνη της διοίκησης της Π.Α.Ε.

Όσον αφορά τώρα τα του ερασιτέχνη, να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι το 2020 είναι χρονιά αλλαγής της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Εμείς ως σημερινή Διοίκηση οφείλουμε να κινήσουμε τις διαδικασίες όπως τις ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου και αυτό θα κάνουμε. Όλα αυτά θα γίνουν σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα συγκληθεί σύντομα και θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Εμείς ως παρούσα Διοίκηση οφείλουμε να παραδώσουμε τον Ερασιτέχνη και δεσμευόμαστε για αυτό, σε άψογη κατάσταση. Αγωνιστικά επανδρωμένο σε όλα τα ηλικιακά τμήματα των Ακαδημιών και εξωαγωνιστικά καθαρά οικονομικά.

Όπως εξάλλου παραδώσαμε και την ομάδα στην Π.Α.Ε. με ένα ομοιογενές σύνολο ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών , με διάθεση να αγωνιστούν σε ανώτερη κατηγορία, στην οποία οι ίδιοι έφεραν την ομάδα.

Ακόμη εξωαγωνιστικά καθαρή οικονομικά , με έργα στο γήπεδο, όπως η αντικατάσταση του χλοοτάπητα και των αποδυτηρίων, την εγκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, τα οποία είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και άλλα τα οποία είχαν δρομολογηθεί να γίνουν. Με επανδρωμένα γραφεία και το κυριότερο, παρακαταθήκη ένα γεμάτο γήπεδο από κόσμο που επανέκαμψε κοντά στην ομάδα.

Τελειώνοντας και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ για εμάς είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι παράγοντες και φίλαθλοι, οφείλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα και εμείς όμως που διοικούμε, πρέπει να δεχόμαστε καλοπροαίρετη κριτική, όποια και αν είναι αυτή, αυτό γινόταν παλιά, γινόταν όταν εμείς ήμασταν στην Διοίκηση και θα γίνεται πάντα, η
αντίθετη άποψη και η κριτική με κανένα τρόπο δεν συνιστά αντιπολίτευση.

Καλή Χρονιά λοιπόν και όλοι μαζί Ερασιτέχνης και Π.Α.Ε. να παλέψουμε για την σωτηρία της ομάδας

Το Δ.Σ. του Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: