Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πίτα

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πίτα 


Με κεντρικό μήνυμα "Τα εθνικά κληροδοτήματα δεν εκποιούνται, αφού είναι σηματωροί της Ηπειρώτικης εθνικής ψυχής", Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πίτα , την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, παρουσία του Γιαννιώτη προέδρου της Βουλής Κων/νου Τασούλα. 

Με τη συμμετοχή 3000 χορευτών, δεκάδων συγκροτημάτων Αδελφοτήτων, Συλλόγων και Ομοσπονδιών των αποδήμων Ηπειρωτών, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γέμισε από Ηπειρώτικα χρώματα και αρώματα. 

Στο χαιρετισμό του ο Θεσπρωτός πρόεδρος της "Πανηπειρωτικής" Μάκης Κιάμος, αφού αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας και συλλογικής δουλειάς, επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία είναι ο θεματοφύλακας της Ηπειρώτικης παράδοσης και του Ηπειρώτικου πολιτισμού. "Υπηρετεί και προασπίζει και θα αγωνιστεί, όπως έκανε και παλιότερα, για την αποτροπή τυχόν μετατροπής τους σε «εμπορικά προϊόντα» και ως εκ τούτου της διαχείρισής τους από ιδιωτικά συμφέροντα".

Παρόντες ήταν, εκτός του κ. Τασούλα, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, Ηπειρώτες βουλευτές, δήμαρχοι κ. ά. 

Αισθητή και η παρουσία της Θεσπρωτίας. Παρών ο δήμαρχος Γιάννης Λώλος, συμμετοχή χορευτικών από το νομό, ενώ ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Μάκης Κιάμος και ο Έφορος Πολιτισμού Αλέξανδρος Λαμπρίδης, είναι Θεσπρωτοί.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πίτα Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πίτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.