Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας - Του Βασίλη Κυριάκη

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας - Του Βασίλη Κυριάκη


ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κο Λώλο Ιωάννη 

Κύριε Δήμαρχε, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, ξεκίνησε το κτηματολόγιο στο νομό Πρεβέζης. 
Στο διάστημα αυτό ενημερωθήκαμε ότι όσοι έχουν οικόπεδα και κατοικίες, στον οικισμό "ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙ" έπρεπε να τα δηλώσουμε στους κτηματολογικούς χάρτες Λιβαδαρίου Πρεβέζης, πιστεύω ότι ενημερωθήκατε γι αυτό……. 
Όμως ουδεμία ενέργεια έγινε από εσάς προσωπικά η οποιαδήποτε υπηρεσία σας για να σταματήσει αυτή η παράνομη ενέργεια. 
Μια ενέργεια που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους Ελευθερίου, ιδιοκτήτες των εν λόγω οικοπέδων, διότι επί της ουσίας επιτρέψατε να ενταχτούμε σε άλλο νομό, με ότι συνεπάγεται. 
Κύριε δήμαρχε, θέλω άμεσα, να μου γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας και τις ενέργειες που θα κάνετε, γι αυτό το σοβαρό ζήτημα που αφορά, όχι μόνο τους κατοίκους Ελευθερίου κατόχους των εν λόγω οικοπέδων και κατοικιών, αλλά γενικότερα όλη την Κοινότητα Ελευθέριου, το δήμο Ηγουμενίτσας αλλά και όλον το νομό Θεσπρωτίας, διότι έχουμε αλλαγή συνόρων όλου του Νομού Θεσπρωτίας. 
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι για να κερδηθεί αυτή η έκταση η οποία δεν αφορά όπως προανέφερα απλά τα σύνορα δύο κοινοτήτων, αλλά τα σύνορα δυο νομών, χρειάστηκαν χρόνια δικαστικές διενέξεις, οι κάτοικοι Ελευθερίου καθώς και η Κοινότητα, πλήρωσαν αμέτρητα χρήματα και ότι άλλο συνεπάγεται για να φτάσουμε στην τελική απόφαση. 
Η αδιαφορία σας για το συγκεκριμένο θέμα, εδώ θα μπορούσα να προσθέσω και την υπόθεση της Κουμάσας και όχι μόνο, για την οποία θα επανέλθω σύντομα, μας προβληματίζουν. 
Προφανώς και έχετε ξεχάσει κύριε Δήμαρχε, όλες σας τις προεκλογικές δεσμεύσεις ως υποψήφιος τότε δήμαρχος Μαργαριταριού. 
Όμως δε μπορούμε σήμερα να σας επιτρέψουμε να παίξετε με τις τύχες ανθρώπων που έχουν αγωνιστεί να τα κερδίσουν όλα αυτά. 
Κύριε Δήμαρχε, δε θα ήθελα να πιστέψω ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια εις βάρος των κατοίκων της κοινότητος Ελευθερίου και να έχουν σχέση με χάρτες που κυκλοφόρησαν προεκλογικά από κάποιους υποψηφίους της περιφέρειας και τα οποία σύντομα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης. 
Εάν δεν βρίσκετε την εν λόγω απόφαση μπορούμε να σας την προσκομίσουμε. 
 Εν αναμονή σύντομης απάντησης σας, το λέω αυτό διότι δε μ έχετε πείσει στο παρελθόν, για τη συνέπεια στις απαντήσεις σας. 

Με εκτίμηση
Βασίλειος Χ. Κυριάκης
Κάτοικος Τ.Κ. Ελευθερίου
Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας - Του Βασίλη Κυριάκη Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας - Του Βασίλη Κυριάκη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 12, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.