Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020 


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Ηπείρου (Άρτας, Ιωαννίνων & Πρέβεζας) μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου (Π.Ε.Σ.Η.) και υποστηριζόμενα από την Περιφέρεια Ηπείρου, συμμετείχε σε κοινή προβολή με περίπτερο, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020 στις 16-19 Ιανουαρίου 2020 στην Βιέννη (Αυστρία). 

Ο Πρόεδρος κος Αλέξανδρος Πάσχος και η Υπεύθυνη ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κα Τσώτου Βασιλική, εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, διανέμοντας τουριστικό υλικό του Νομού μας. Ειδικότερα, είχαν σειρά συναντήσεων και επαφών στο περίπτερο του ΕΟΤ με τουριστικούς πράκτορες, επικεφαλής ταξιδιωτικών ομίλων και δημοσιογράφους, προβάλλοντας την Θεσπρωτία ως τουριστικό προορισμό, σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν νέους πελάτες για τις τουριστικές επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου. 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκαν, η Πρέσβης της Ελλάδος στην Βιέννη κα Αικατερίνη Κόικα, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου, η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ κα Σοφία Λαζαρίδου, η Υπεύθυνη του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης κα Ελένη Μελιτά και ο Υπεύθυνος του Γραφείου ΟΕΥ Βιέννης κος Μιχαήλ Βρεττάκης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την Θεσπρωτική συμμετοχή στην Έκθεση και τις δράσεις Εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου για τα μέλη του. 

Εκ της Διοικήσεως 
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας 
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020 Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ferien-Messe Wien 2020 Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.