ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ-ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ & ΝΕA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ROCKSCHOOL

ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ-ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ & ΝΕA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ROCKSCHOOL


Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με jazz και blues μουσική μας παρουσίασε το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με δυο καταξιωμένους μουσικούς τον Κώστα Μαγγίνα και το Μπάμπη Τυρόπουλο, στο café Metropole.

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή κρατικών πτυχίων και βεβαιώσεων στους σπουδαστές του ωδείου που κρίθηκαν άξιοι να αποφοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2018-2019. Συγκεκριμένα: Ο Πέτρος Γιαννούλης έλαβε πτυχίο Βιολιού, ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης, έλαβε πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και η Αρετή Παππά, βεβαίωση περάτωσης σπουδών στα drums.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Ωδείου κ. Λάμπρης Γιώργος, αφού ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους, ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους τη νέα συνεργασία του Πρότυπου Ωδείου με το Rockschool. 

Ο κ. Σωτηρόπουλος, εκπροσωπώντας το Rockschool, ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν συγκεκριμένα προγράμματα διδασκαλίας στο Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας και κατόπιν εξετάσεων να εξασφαλίζουν πιστοποιήσεις και αναγνωρισμένα πτυχία από το Rockschool. 

Η βραδιά έκλεισε με jazz και blues μουσική από τους κορυφαίους του είδους Κώστα Μαγγίνα και Μπάμπη Τυρόπουλο.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ-ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ & ΝΕA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ROCKSCHOOL ΠΡΟΤΥΠΟ ΩΔΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ-ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ & ΝΕA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ROCKSCHOOL Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.