"Αγκαλιάζοντας τα όνειρά μας", στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

"Αγκαλιάζοντας τα όνειρά μας", στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας


Τη Δευτέρα 24/2/2020 υποδεχτήκαμε την γνωστή ψυχολόγο Dr Σμαρούλα Παντελή συγγραφέα του βιβλίου "Σχολείο και εξετάσεις σε πρώτο πλάνο". 
Μια πραγματικά καταλυτική 2ώρη παρέμβαση, σε όλους του μαθητές της Γ΄τάξης. 

Ο τίτλος: "Αγκαλιάζω τα όνειρά μου". 
Ένα βιωματικό εργαστήριο με σκοπό να οδηγηθούν τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τα όνειρά τους για τη ζωή και απαντώντας σε ένα προσωπικό τετράδιο στις ερωτήσεις της ψυχολόγου να απαλλάξουν τη σκέψη τους από φόβους και ενοχές συγκροτώντας ένα υποστηρικτικό δίκτυο με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον τους (συγγενείς, φίλους, καθηγητές, μέντορες) και να δομήσουν ένα σύνολο λειτουργικών πεποιθήσεων που θα τα ενθαρρύνει στην προσέγγιση των ονείρων τους θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους...

Ευχαριστούμε θερμά το κέντρο πρόληψης "Αριάδνη", τον πρόεδρο του, κο Δημάκο Δημήτρη και την ψυχολόγο κα Ζιάγκου Κωνσταντίνα, για την εξαιρετική πρόταση και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο σχολείο μας. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, μαθητές και εκπαιδευτικούς, στην κα Σμαρούλα Παντελή, για τις όμορφες και βαθιά διδακτικές ώρες που περάσαμε μαζί της.
"Αγκαλιάζοντας τα όνειρά μας", στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας "Αγκαλιάζοντας τα όνειρά μας", στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.