Ηγουμενίτσα: Περίμενε στα σκαλιά του ΟΛΗΓ το ασθενοφόρο

Ηγουμενίτσα: Περίμενε στα σκαλιά του ΟΛΗΓ το ασθενοφόρο


Μόνη της, στα σκαλιά του ΟΛΗΓ, περίμενε η 46χρονη γυναίκα που εξετάζεται με ύποπτα συμπτώματα του κορωνοϊού, μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που η ίδια κάλεσε, χωρίς να ενημερώσει κανέναν από τους υπεύθυνους του πλοίου Cruise Europa, με το οποίο έφτασε το πρωί στην Ηγουμενίτσα, ούτε τους υπεύθυνους του λιμανιού.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που δημοσιεύει το thespro.gr, η γυναίκα φοράει μάσκα, ενώ έχει μαζί της και τις αποσκευές της.


Το συγκεκριμένο παράδειγμα δείχνει το πόσο δύσκολο είναι για τις αρχές να περιορίσουν τη εξάπλωση του κορωναϊου, όπως και να εντοπίσουν όλες τις επαφές, σε περίπτωση που το δείγμα που ελήφθη βγει θετικό.

Η 46χρονη γυναίκα, μαζί με έναν ακόμα 64χρονο άντρα, βρίσκονται στη μονάδα λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, εν αναμονή των αποτελεσμάτων.
Ηγουμενίτσα: Περίμενε στα σκαλιά του ΟΛΗΓ το ασθενοφόρο Ηγουμενίτσα: Περίμενε στα σκαλιά του ΟΛΗΓ το ασθενοφόρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες