Παρατείνεται ως τις 10 Απριλίου το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων

Παρατείνεται ως τις 10 Απριλίου το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων


Επεκτείνεται μέχρι τις 10 Απριλίου το κλείσιμο των σχολείων, λόγω κορωνοϊού όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί το Σάββατο και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά θα περιλαμβάνει την παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου, λόγω κορωνοϊού. Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση της εθνικής επιτροπής προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αρχική απόφαση το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών μονάδων είχε προσδιοριστεί μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Οι παρελάσεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ήδη έχουν ακυρωθεί.

Με δεδομένη την εξέλιξη της επιδημίας και τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων παρατείνεται μέχρι τις 10 Απριλίου.
Παρατείνεται ως τις 10 Απριλίου το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων Παρατείνεται ως τις 10 Απριλίου το κλείσιμο σχολείων και Πανεπιστημίων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.