ΤΩΡΑ: Συνοδεία του λιμενικού μεταφέρονται 19 Ιταλοί από το κάμπινγκ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΩΡΑ: Συνοδεία του λιμενικού μεταφέρονται 19 Ιταλοί από το κάμπινγκ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Αναχωρούν σήμερα  από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας  στις 23.00. και 1.00 π.μ. (μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα)  για τα λιμάνια Ανκόνα και Πρίντεζι της Ιταλίας δέκα εννέα  Ιταλοί υπήκοοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για επαναπατρισμό στο Camping του Δρεπάνου, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες  διαδικασίες. 

Η μετάβασή τους στον Κεντρικό Λιμένα Ηγουμενίτσας γίνεται αυτή την ώρα, με την τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας για τη Δημόσια Υγεία  και με την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηγουμενίτσας και του Λιμενικού Σώματος, όπως μπορείται να δείτε στο βίντεο του thespro.gr .    

Στο Camping εξακολουθούν να φιλοξενούνται δέκα πέντε  άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης, για τους οποίους συνεχίζονται οι διαδικασίες προώθησης στις χώρες προέλευσης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους.  


ΤΩΡΑ: Συνοδεία του λιμενικού μεταφέρονται 19 Ιταλοί από το κάμπινγκ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) ΤΩΡΑ: Συνοδεία του λιμενικού μεταφέρονται 19 Ιταλοί από το κάμπινγκ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.