Σε καραντίνα 32 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Άρτας

Σε καραντίνα 32 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Άρτας


Σε καραντίνα τέθηκαν από χτες δέκα γιατροί και 32 νοσηλευτές του νοσοκομείου Άρτας, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με πολίτη 72 ετών, δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό στον κορωναϊό.

Οι γιατροί και νοσηλευτές βγήκαν εκτός υπηρεσίας για προληπτικούς λόγους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρθεί δείγμα, ενώ θα παρακολουθείται η εξέλιξη της υγείας τους.

Προκειμένου να καλυφθούν τα κενά των γιατρών, ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας απευθύνθηκε στα μέλη του, με τον πρόεδρό του, Ευάγγελο Χαρμπή, να δηλώνει στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ότι ανταποκρίθηκαν ήδη τρεις, δύο παθολόγοι και ένας πνευμονολόγος.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι τρεις προσφέρονται να εργαστούν χωρίς αμοιβή.

Ο άνθρωπος που προβλήθηκε από τον κορωναϊό και είχε πάει για νοσηλεία την προηγούμενη μέρα, διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, και διακομίστηκε στο αντίστοιχο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων.
Σε καραντίνα 32 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Άρτας Σε καραντίνα 32 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Άρτας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες