Ποιες υποθέσεις με το δημαρχείο Σουλίου, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε από το σπίτι μας

Ποιες υποθέσεις με το δημαρχείο Σουλίου, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε από το σπίτι μας



Ο Δήμος Σουλίου ενημερώνει τους δημότες του ενόψει των μέτρων για τον κορωνοϊό πώς στην ηλεκτρονική σελίδα του κάνοντας είσοδο ως δημότης, μπορούν:
να υποβάλλουν ηλεκτρονικά οποιοδήποτε αίτημά τους πατώντας στην καρτέλα ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ και στην συνέχεια συμπληρώνοντας τα πεδία που εμφανίζονται.
να εξοφλήσουν τις οφειλές στους προς το Δήμο πατώντας την καρτέλα ΗΛ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΥΝΔΕΣΗ και στην συνέχεια να κάνουν εγγραφή στην υπηρεσία με όποιον τρόπο επιθυμούν. Προς ενημέρωσή σας απαιτούνται οι κωδικοί του TAXISNET κατά την εγγραφή.
να ενημερωθούν για τα εφημερεύοντα Φαρμακεία πατώντας την καρτέλα ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ και στην συνέχεια το εικονίδιο Εφημερεύοντα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
πατώντας πάνω δεξιά στο εικονίδιο με το φάκελο να εγγραφούν με το email τους στο newsletter του Δήμου έτσι ώστε να δέχονται ενημέρωση στο email τους για οτιδήποτε ανακοινώνει ο Δήμος Σουλίου στην σελίδα του.

Τέλος ενημερώνουμε τους δημότες μας πώς στην είσοδο του Δημαρχείου στην Παραμυθιά λειτουργεί γραφείο διεκπεραίωσης ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.
Ποιες υποθέσεις με το δημαρχείο Σουλίου, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε από το σπίτι μας Ποιες υποθέσεις με το δημαρχείο Σουλίου, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε από το σπίτι μας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 17, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.