Η Μητρόπολη Παραμυθιάς βλέπει κίνδυνο για τον κορωνοϊό μόνο στα γραφεία της - Κουβέντα για τους Ναούς

Η Μητρόπολη Παραμυθιάς βλέπει κίνδυνο για τον κορωνοϊό μόνο στα γραφεία της - Κουβέντα για τους Ναούς


Ενώ παραλύει η χώρα, και γίνεται μεγάλη κουβέντα για τις συναθροίσεις ανθρώπων ως μέσω πρόληψης κατά του κορωνοϊόυ, η Μητρόπολη Παραμυθιάς χωρίς να βγάλει καμιά ανακοίνωση για τους Ιερούς Ναούς, μας ενημερώνει πως τα γραφεία της Μητρόπολης, θα λειτουργούν για το κοινό, μόνο μια ώρα την ημέρα και πιο συγκεκριμένα 10:00-11:00 το πρωί έως και 29 Μαρτίου.

Εν ολίγοις, βλέπουν πιθανό κίνδυνο για τους εργαζόμενους στα γραφεία της Μητρόπολης με την περιορισμένη επισκεψιμότητα, ενώ δεν βλέπουν κανένα κίνδυνο για την προσέλευση στους ναούς με την πολλαπλάσια προσέλευση πιστών.

Και θα συμφωνήσουμε πως η Μητρόπολη Παραμυθιάς ακολουθεί την λογική της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με τους ανοιχτούς ναούς. Και θα συμφωνήσουμε πως στους ναούς θα πρέπει να τελούνται κανονικά τα ιερά μυστήρια. Όπως και θα θα συμφωνήσουμε πως στα γραφεία της Μητρόπολης Παραμυθιάς εργάζονται άνθρωποι, ρασοφόροι και μη, οι οποίοι προφανώς και θα πρέπει να προστατευτούν.

Αυτό που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, είναι πως η μοναδική αντίδραση της Μητρόπολης Παραμυθιάς, αφορά ανακοίνωση περιορισμού των επισκέψεων στα γραφεία της, ενώ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς τους πιστούς για τα μέτρα προφύλαξης στις συναθροίσεις των ναών. 

Κάτι που έχουν κάνει οι περισσότερες Μητροπόλεις.

Η Μητρόπολη Παραμυθιάς βλέπει κίνδυνο για τον κορωνοϊό μόνο στα γραφεία της - Κουβέντα για τους Ναούς Η Μητρόπολη Παραμυθιάς βλέπει κίνδυνο για τον κορωνοϊό μόνο στα γραφεία της - Κουβέντα για τους Ναούς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.