Μία απλή ερώτηση προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Μία απλή ερώτηση προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας


Στις 11 Δεκεμβρίου 2019 προχωρήσατε σε υπογραφή σύμβασης (Δείτε το συμφωνητικό) μεταξύ της ∆ηµοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας και του λογιστή κ. «Αλέξανδρου Σπ. Θεολόγου, με εργασία την παροχή υπηρεσιών για την λογιστική υποστήριξη της ∆ΕΑΥΗ για το 2020 και με αμοιβή 33.356,00€ (τριάντα τρεις χιλιάδες τριακόσια πενήντα έξι ευρώ) συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ.

Ο κ. Θεολόγου ήταν ο μοναδικός που συμμετείχε στον διαγωνισμό (Δείτε το πρακτικό), που προκηρύχθηκε την 1η Νοεμβρίου 2019 (Δείτε τον διαγωνισμό)

Πως θα μπορούσε βέβαια να συμμετείχε και άλλος, αφού ο διαγωνισμός δεν δημοσιεύθηκε σε 3 εφημερίδες όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Από όσο γνωρίζουμε, στο δυναμικό της ΔΕΥΑΗ, έχετε ένα από τους καλύτερους λογιστές της Θεσπρωτίας, τον κ. Αλέκο Πλασκασοβίτη.

Το ερώτημά μου είναι απλό:
Τι είναι αυτό που δημιούργησε την ανάγκη και σας έκανε να προσλάβετε εξωτερικό λογιστή;

Το ερώτημά μου προς τον διευθυντή της Δημοτικής Επιχείρισης κ. Γεωργόπουλο και τον πολιτικό προϊστάμενό του και αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Μήτση.
Μία απλή ερώτηση προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Μία απλή ερώτηση προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 14, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.