ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ένα άτομο για τις χθεσινές διαρρήξεις στην Ηγουμενίτσα

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ένα άτομο για τις χθεσινές διαρρήξεις στην Ηγουμενίτσα


Ένα άτομο, το οποίο είχε προσαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηγουμενίτσας, συνελήφθη ως δράστης των δύο διαρρήξεων και των δύο αποπειρών, που πραγματοποιήθηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σε καταστήματα πέριξ της πλατείας δημαρχείου.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία και επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους.

Συγχαρητήρια στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηγουμενίτσας για την άμεση σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες μας, η αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας έχει ήδη εκπονήσει και υλοποιεί ειδικό σχέδιο επόπτευσης των κλειστών καταστημάτων, ενώ θα ενταθούν οι περιπολίες σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Παρόλα αυτά καλό είναι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων να ελέγχουν περιστασιακά τα καταστήματά τους και κυρίως να μην αφήνουν αντικείμενα αξίας στο εσωτερικό τους, ειδικά σε εμφανή σημεία.
ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ένα άτομο για τις χθεσινές διαρρήξεις στην Ηγουμενίτσα ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ένα άτομο για τις χθεσινές διαρρήξεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.