Επαφή Γόγολου με τη συντονίστρια των δράσεων των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Επαφή Γόγολου με τη συντονίστρια των δράσεων των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας


Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία κ. Γιάννης Γόγολος, είχε τηλεφωνική συνομιλία με την κ. Αλεξάνδρα Χρήστου, συντονίστρια των δράσεων των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο της προσπάθειας υποστήριξης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, να αντιμετωπίσουν την έκτακτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού. 

Ο κ. Γόγολος συνεχάρη την κ. Χρήστου για τα νέα της υπεύθυνα καθήκοντα και της ευχήθηκε δύναμη και υγεία για να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στο δύσκολο έργο της, για το καλό των ηλικιωμένων και ευπαθών συμπολιτών μας. 

Η κ. Χρήστου από την πλευρά της ενημέρωσε τον κ. Γόγολο για την αναδιοργάνωση των κοινωνικών δομών του Δήμου, την μεταφορά εργαζομένων από τις κοινωνικές δομές των οποίων ανεστάλη η λειτουργία στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και για το σχεδιασμό της λειτουργίας του προγράμματος αυτού, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 κατ΄ οίκον σε ηλικιωμένους συμπολίτες μας, καθώς και σε αυτούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. 

Ο κ. Γόγολος, ανέφερε στην κ. Χρήστου ότι τα μέλη του Συνδυασμού, είναι εν δυνάμει εθελοντές και τίθενται στη διάθεση των αρμοδίων υπηρεσιών, για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, όπου κριθεί απαραίτητο. 

Επίσης ο κ. Γόγολος ζήτησε από την συντονίστρια κ. Χρήστου βάσει τις με αριθμό Α.Π.12033/Δ12341/11-03-2020 Από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Αποθέσεων Γενική Γραμματεία, που αφορά οδηγίες σχετικά με τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) δεδομένου ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται από τα Κ.Η.Φ.Η. ήτοι σίτιση, νοσηλευτική φροντίδα κ.α. αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν, είναι αναγκαίο αφού υπάρχουν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας των εργαζομένων να συνεχίσουν οι παραπάνω υπηρεσίες και αυτό αυτόματα καθιστά την μη μετακίνηση κανενός υπαλλήλου σε άλλη θέση ή δομή του Δήμου. 

Κλείνοντας να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, στηρίζει την προσπάθεια όλων των εργαζομένων στο Δήμο, αλλά και στις άλλες κρατικές υπηρεσίες, τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Όπως επίσης είμαστε δίπλα και στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να μας παρέχουν τα βασικά είδη διαβίωσης καθώς και τις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης. Σε όλους αξίζουν θερμές ευχαριστίες και ευχές για υγεία και δύναμη στο έργο που επιτελούν.
Επαφή Γόγολου με τη συντονίστρια των δράσεων των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας Επαφή Γόγολου με τη συντονίστρια των δράσεων των κοινωνικών δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 28, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες