Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας μετέφεραν το ''πρόβλημα'' στην Ηγουμενίτσα!

Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας μετέφεραν το ''πρόβλημα'' στην Ηγουμενίτσα!


Κι όμως... εν μέσω υγειονομικής κρίσης και απαγόρευσης κυκλοφορίας κάποιοι σκέφτηκαν να μεταφέρουν το... πρόβλημά τους στην Ηγουμενίτσα!

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες η αρχή έγινε από την Αστυνομία της Πρέβεζας, η οποία με το πρόσχημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έστειλε στην Ηγουμενίτσα τα 14 μέλη ενός τσίρκου με 8 φορτηγά που διέμεναν πέριξ της Φιλιππιάδας, έχοντας πριν κάνει το γύρο της Ελλάδας!

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές υπηρεσίες των Ιωαννίνων έστειλαν πίσω στην Ηγουμενίτσα 8 campers με 17 επιβάτες! 
Από αυτούς 11 είναι Γάλλοι, 2 Ιταλοί και 4 Βρετανοί (εκ των οποίων δύο παιδιά)... οι οποίοι έχουν διασχίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη πριν φτάσουν στη χώρα μας!

Έτσι τις τελευταίες ώρες συναγερμός έχει σημάνει στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, στο Δήμο Ηγουμενίτσας και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν οι μετακινήσεις προς εξωτερικό απαγορεύονται για όλους πλην των εμπορευματικών μεταφορών! 

Έτσι οι 31 αυτοί άνθρωποι θα μείνουν "εγκλωβισμένοι" στην Ηγουμενίτσα, καθώς για να ταξιδέψουν με πλοίο θα πρέπει να βρεθεί η λύση δια της διπλωματικής οδού!

Μην έχοντας άλλη λύση, οι αρχές της Θεσπρωτίας, αποφάσισαν να ανοίξει το camping του Δρεπάνου, ώστε να μείνουν οι 31 αλλοδαποί, συγκεντρωμένοι και σε ελεγχόμενο χώρο, μέχρις ότου βρεθεί η λύση για την αναχώρησή τους από την Ελλάδα! 

Τραγική λεπτομέρεια: Οι Βρετανοί αρνήθηκαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους... Θα μείνουν λέει στην Ελλάδα μέχρι να περάσει η κρίση και μετά θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για... Τουρκία!

Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας μετέφεραν το ''πρόβλημα'' στην Ηγουμενίτσα! Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας μετέφεραν το ''πρόβλημα'' στην Ηγουμενίτσα! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.