Απαγόρευση κυκλοφορίας - Πότε θα μπορούμε να μετακινούμαστε

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Πότε θα μπορούμε να μετακινούμαστε


Σε αυστηρό τόνο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στις 18.00 της Κυριακής πως για την προστασία του πληθυσμού είναι απαραίτητη η απαγόρευση κυκλοφορίας για όλους από τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας και μέχρι νεωτέρας.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι καθολική.

Εξαιρούνται οι πολίτες που μετακινούνται μόνο για την εργασίας τους και άρα πρέπει να δικαιολογούν αυτή τη μετακίνηση με σχετικό έγγραφο εργοδότης ή υπεύθυνη δήλωση. Εξαιρούνται επίσης όσοι μετακινούνται για ιατρικούς λόγους, για αγορές στο σούπερ μάρκετ, για επισκέψεις στο φαρμακείο ή για παροχή βοήθειας που χρήζουν ανάγκης.

Επίσης επιτρέπεται η μετακίνηση ανθρώπων για άθληση κατά μόνας ή κατά δύο το πολύ καθώς και για μία σύντομη βόλτα με το κατοικίδιό τους. 

Ολες οι λεπτομέρειες και ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν με εγκυκλίους από τα υπουργεία. Εξειδίκευση του νέου μέτρου ανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα ενημερώσει τους πολίτες από την τηλεόραση.
Απαγόρευση κυκλοφορίας - Πότε θα μπορούμε να μετακινούμαστε Απαγόρευση κυκλοφορίας - Πότε θα μπορούμε να μετακινούμαστε Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.