Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας


Η Ελληνική Αστυνομία θα ελέγχει την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια.

Επειδή οι στιγμές που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και η δοκιμασία που περνάμε δεν επιτρέπει εφησυχασμό, επιβάλλεται η απόλυτη συμμόρφωση όλων στο νέο περιοριστικό μέτρο.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, με αίσθημα ευσυνειδησίας, να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που δόθηκαν από τα συναρμόδια Υπουργεία και να μην φέρνουν τους Αστυνομικούς σε δύσκολη θέση κατά τη διενέργεια των ελέγχων.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σ' αυτόν τον δύσκολο αγώνα κατά της διασποράς του κορονοϊού, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 24, 2020 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Μας δουλευετε χοντρα φιλε μου...κανενα περιπολικο...κανενας ελεγχος.ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι μας και μας προκαλουν οι "εξυπνοι" με τις βολτες τους...με το να πηγαινουν στις διαφορες δραστηριοτητες και κανεις να μην τους λεει κουβεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.