Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο των Αθηνών οι φοιτητές από την Ισπανία - Δύο Θεσπρωτοί ανάμεσά τους (+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο των Αθηνών οι φοιτητές από την Ισπανία - Δύο Θεσπρωτοί ανάμεσά τους (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)


Σήμερα στις 19:40 έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, πτήση επαναπατρισμού από την Βαρκελώνη, Ελλήνων φοιτητών που είχαν εγκλωβιστεί στην Ισπανία. 



Στην πτήση επέβαιναν και δύο άτομα από τη Θεσπρωτία.



Σύμφωνα με τις καταγγελίες συγγενών που έφτασαν στο thespro.gr, οι επιβάτες ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή και μέσα στο αεροπλάνο από τον πιλότο, πως όταν προσγειωθούν θα τους μεταφέρουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας για 7ημερη καραντίνα.

Πριν αναχωρήσουν κάνεις δεν τους ενημέρωσε για την 7ημερη καραντίνα σε ξενοδοχείο των Αθηνών, παρά μόνο για την καραντίνα κατ' οίκον για 14 ημέρες.

Αφού προσγειώθηκαν στην Αθήνα, τους επιβίβασαν σε λεωφορεία, παραμένοντας μέσα σε αυτά για πάνω από μία ώρα χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση από κάποιον υπεύθυνο, με τελικό προορισμό το ξενοδοχείο Stanley.



Τελικά έφτασαν στο ξενοδοχείο χωρίς ωστόσο να έχουν φτάσει και οι αποσκευές τους.

Όπως αναφέρουν οι επιβάτες, δεν τους έγινε καμία θερμομέτρηση πριν πετάξουν ή εφόσον προσγειώθηκαν στην Αθήνα, αλλά και πως εντός του ξενοδοχείου δεν τηρούνται οι βασικοί κανόνες προφύλαξης.

Έξω από το ξενοδοχείο αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί γονείς των φοιτητών, οι οποίοι ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή από τα παιδιά τους και που προσπαθούν να ενημερωθούν για το τί ακριβώς θα συμβεί με τα παιδιά τους.

Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο των Αθηνών οι φοιτητές από την Ισπανία - Δύο Θεσπρωτοί ανάμεσά τους (+ΒΙΝΤΕΟ) Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο των Αθηνών οι φοιτητές από την Ισπανία - Δύο Θεσπρωτοί ανάμεσά τους (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.